<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...
返回列表 回復 發帖
有呀, 成日去買六合彩
6 S* R' Y/ h, G) ~, Q0 k
! C& w) M, r) O2 L4 \1 W+ ?! Q3 ], j) [
都係關心一句,不過方式比較特別 。。。。。
- [! `8 g! ~( Y0 A1 T1 r! F其實你個簽明你自己仲未可以完全明白,否則你應該明白有好多說話係可以當聽唔倒同睇唔倒,因為未必係出自人口,善哉善哉 。。。。。 ...7 b% B4 D, u4 Z9 |# }
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
  T, _: D$ u7 `" v# x5 D  y- r1 F0 p

, p3 {- ^' K7 D! L3 q8 d9 U! r) l5 O* J2 F: G
因為未必係出自人口 。。。。。 ...: s9 U; r  `8 h* h* w/ a
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
呢樣唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 04:16 PM 編輯 # @" {6 p9 r( N3 p" J
$ R4 _* X' w! R% @8 M
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低. u  p7 t/ O1 s! }8 ?
vbvb 發表於 2010-1-29 02:52 PM
1 J0 g- E/ u7 i. [4 `7 d理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出自幽你一默都未定,甚至乎似熟賣熟都有可能呢!本來無一物,何處惹塵埃呢﹖
3 A. _3 L5 V+ h: }# b! \
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出 ...: x! Q) p6 M* k+ m: f9 s2 H# v* d
goodnicelady 發表於 2010-1-29 04:05 PM
. {& Z5 {( Z2 u. u# [2 J非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
; y# I' k! ^! C' w2 G( t2 _7 |1 E' d

; f- z: g' g# }: Z# [" ?8 P7 T0 F關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look% g* G. M) _+ S/ G+ ?3 D% u
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html

.
.
2 o2 P; i9 F( W, T; c
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
' H4 M  E. k1 M" U. h' [# B1 O4 G+ |

, }! j+ e2 }4 }! ^9 `關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look# v. B' \+ [8 H' ~1 D
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...
# t7 D( m3 {" s- G% j% z5 `vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
9 n# I5 V0 R3 {% w$ D2 n0 [6 s, ?* G
5 i# q2 I8 O* |; V) L$ c" \
3 @8 E5 G$ {/ o) w你睇番自己既簽名再好好諗清楚喇 ==> 你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人! 哈 哈。。。。。
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 10:34 PM 編輯 & T" r5 F) P! _( n0 Q

6 B& G# ~- }0 O5 c& q+ T$ n7 y) W
! e  }# z  V0 |. R& G' y非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
9 ~, F- C( d4 @5 P. P1 ?8 Q4 I/ S$ G  z. I( A: s5 T) Y3 t

K; ]& L- X% @4 W9 X關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look
8 w$ {0 y0 d4 H# p+ jhttp://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...
- V+ i! e$ Q- U/ T1 gvbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
2 {& Q) L0 I  V  T8 n. `% u0 W收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺<情緒<不開心<不滿<甚至反感<再至仇恨,是人之常情,但為了令自己好過,就嘗試學習讓這種種感受稍縱即逝,但總要用時間來舒緩感受……須知磨練可以令人成長、令人老練,若能豁然開朗,就可脫胎換骨,那成功在望!但問世間人總是人,究竟能真正大而化之,笑傲江湖的有幾人﹖那只可以講,盡人事,聽天命了!互勉之……隨緣心自開,執着煩腦來!
2 _1 }9 c. x  w, o收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺/ e& F5 k; V- `$ @  j2 H
goodnicelady 發表於 2010-1-29 10:28 PM

* z" C4 V0 l! M9 K* [隨緣心自開,執着煩腦來
3 d) F' j8 Z7 M" ?- S3 v7 y8 q/( {- A$ F4 i: X& D7 Q
銘記於心
, f/ l0 e9 I% i' E

.
.
, b3 j/ K- h; S* q3 l
隨緣心自開,執着煩腦來
' d9 d6 I7 Y) q* ]3 S/
& }) \; u! k$ u) D2 t# g銘記於心" Q- P/ g6 L: x& s/ g; M: w
1 G! Q$ j& Z- [3 ?6 ]
vbvb 發表於 2010-1-30 12:42 AM
! d5 q1 P2 E, _& }5 K5 z咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
  @! o. @( J7 @9 I: r" u3 }
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!% K# ]( e4 i) E0 }1 M' C
goodnicelady 發表於 2010-1-30 09:25 AM
take care, see you soon.

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。