<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...
返回列表 回復 發帖
有呀, 成日去買六合彩
: O9 [* h$ h5 D& e1 {, q8 w& r, T& w1 ]! P1 a+ w

( K; D. t7 S# q/ N* R都係關心一句,不過方式比較特別 。。。。。
/ m' F$ r- W: d* {其實你個簽明你自己仲未可以完全明白,否則你應該明白有好多說話係可以當聽唔倒同睇唔倒,因為未必係出自人口,善哉善哉 。。。。。 .... [8 K7 S3 \1 Q9 J  l/ f! M/ c0 Q
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
/ Z4 B- z# ]# _
! D% a! {: @9 e# X6 v6 t, [
5 Q0 b& u$ e5 f% U. K! Z

& O6 i8 L) S4 j- f因為未必係出自人口 。。。。。 ...; X9 T- R# ~# z4 \$ O
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
呢樣唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 04:16 PM 編輯 + a1 b7 a5 \) K- O& F3 X$ g+ l
; V* O& T) U, c
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低& Z9 N/ \: j: D" v) m5 r; z
vbvb 發表於 2010-1-29 02:52 PM
0 P& Q; x/ H) s# U/ B. O0 i; G6 _
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出自幽你一默都未定,甚至乎似熟賣熟都有可能呢!本來無一物,何處惹塵埃呢﹖
6 N' Q; R4 ]2 Z1 W8 K( [
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出 ...
9 l. U+ l$ k. j+ M/ n: ]+ ygoodnicelady 發表於 2010-1-29 04:05 PM
, |& R* a; P% c( g# t
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
/ i& i6 r$ \$ u- c: ?# w: K- D, v; ]& \& d) E" w

& J' {0 J. }4 |/ l關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look! ]% M# ?3 h+ H
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html

.
.
2 a9 G; H! F" ~0 x; z& Y
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.- J$ Q6 `5 I) g. ]8 ~& x! [

8 x" A9 X' M: `+ a" `* B" }$ P0 t
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look: J* x" z  D6 h/ T3 O4 Q
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...5 o5 r- e1 {' w6 q1 A9 W: |! r
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
/ ?5 F7 }- U# v: R5 f! A( m9 p" I& R* j- J

$ @4 v) }3 `6 N) V你睇番自己既簽名再好好諗清楚喇 ==> 你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人! 哈 哈。。。。。
2 V4 P) I( M; c3 x8 G, m6 T
# }2 p3 W3 G4 F8 {
+ k8 l0 z+ I7 u# _6 }3 x& C
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.5 W- U1 T4 v4 f( l5 v
0 o! Q( o2 }/ B

4 J" ?; e  e0 ^1 V1 Z關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look2 i, ?# h# ]0 ^( {# O& V$ Q
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...6 ^: k* y# v2 e7 @) O7 ?
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
! {4 Q1 r4 [! @2 M" y& }# H
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺<情緒<不開心<不滿<甚至反感<再至仇恨,是人之常情,但為了令自己好過,就嘗試學習讓這種種感受稍縱即逝,但總要用時間來舒緩感受……須知磨練可以令人成長、令人老練,若能豁然開朗,就可脫胎換骨,那成功在望!但問世間人總是人,究竟能真正大而化之,笑傲江湖的有幾人﹖那只可以講,盡人事,聽天命了!互勉之……隨緣心自開,執着煩腦來!
# w  G3 w; A& J% b$ y' K& \5 Z3 K5 @- Z收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺7 t$ V2 A) R6 I. j: N0 d
goodnicelady 發表於 2010-1-29 10:28 PM
* y7 V1 V$ W! n: U( Q) |
隨緣心自開,執着煩腦來
! V7 n' s( N1 g9 w8 q/+ }$ E/ c" J( c% a3 c6 j7 @& }7 L
銘記於心" _" D% \# x; C, q0 |  r

.
.
+ e2 ?: F/ |1 @# t% ^+ J隨緣心自開,執着煩腦來
* V  h/ I, |) ]6 b; B* |/" s# u  b% y" G0 f1 H. H% x
銘記於心& `: [- l8 j: O9 i2 i& m
' |- S, C& B6 \4 _0 l* M7 q8 ?
vbvb 發表於 2010-1-30 12:42 AM
  H4 \1 y- A4 Z" \3 L  [咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
+ X# i* n2 _5 d2 c* Q6 M咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!( D3 ^5 B& w6 S# R' r" j2 d
goodnicelady 發表於 2010-1-30 09:25 AM
take care, see you soon.

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。