<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...
返回列表 回復 發帖
有呀, 成日去買六合彩
3 N) z. j) B1 P5 ^
3 ?" I. T/ r( J+ N5 ?+ K9 G  s" z% ~: L
都係關心一句,不過方式比較特別 。。。。。6 f1 X( L; O, ~/ @1 U
其實你個簽明你自己仲未可以完全明白,否則你應該明白有好多說話係可以當聽唔倒同睇唔倒,因為未必係出自人口,善哉善哉 。。。。。 ...
: `( {! @2 z2 l- Y2 U* G3 L衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
. X, v- X  B  ^! j6 F
" N  s* D5 w& B) ?2 y

, M/ L( j! s0 @  c
# \" ~& _) V' o3 B1 L因為未必係出自人口 。。。。。 ...
5 _. C" v7 @* V- }衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
呢樣唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 04:16 PM 編輯 8 J/ b) v& v4 c' G  I$ o! T
- H; T2 L1 b& F: g1 {
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低
9 M9 u6 h# N; [% @0 @7 ^vbvb 發表於 2010-1-29 02:52 PM
9 N. k/ t2 ~1 \& i! {" @理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出自幽你一默都未定,甚至乎似熟賣熟都有可能呢!本來無一物,何處惹塵埃呢﹖
* C4 G4 U4 n6 M理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出 ...9 i' q! L! j: u7 @, x; K- a
goodnicelady 發表於 2010-1-29 04:05 PM
# f# H5 j+ |  F- {
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
4 e& c# a0 Q9 o: d" @6 ~5 y% R! n! t# Z. ]2 n+ ^0 N
" Z/ }2 A. q  ~9 U
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look4 ?2 {. ^, `6 W. R/ b
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html

.
.
7 D6 o- ^2 C0 y& g7 t: L非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
6 d5 H) X: q% F+ T& E- u9 N, l& S9 C. m

6 i: q- Q2 B4 i2 m- W2 d關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look
0 d" S% J& C& G9 m  y- i7 C! _http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...! \/ _1 Y0 D0 i9 N8 I, \
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
# H7 z; `8 O" y& L, G9 W( x

! X' R/ f, X8 j7 f
6 q, @, x+ m5 ~: g$ h2 S7 ~, l# ?你睇番自己既簽名再好好諗清楚喇 ==> 你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人! 哈 哈。。。。。
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 10:34 PM 編輯 5 w3 _' S6 W% U" ~! e

0 i) B' E6 W8 |( {2 z
% R% z  W9 S5 R! q# F非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
8 u$ E/ ?) X; h: B$ {2 z; U- c9 y- d* t* F# M

5 m$ C9 e- C- y關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look3 T: e+ P3 T7 I
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...+ x- [; g: T+ {7 J
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
3 L+ q# W  L1 K6 k) a
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺<情緒<不開心<不滿<甚至反感<再至仇恨,是人之常情,但為了令自己好過,就嘗試學習讓這種種感受稍縱即逝,但總要用時間來舒緩感受……須知磨練可以令人成長、令人老練,若能豁然開朗,就可脫胎換骨,那成功在望!但問世間人總是人,究竟能真正大而化之,笑傲江湖的有幾人﹖那只可以講,盡人事,聽天命了!互勉之……隨緣心自開,執着煩腦來!
* p& W2 o3 n  z; Y
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺# q7 _; {4 p6 W) Q
goodnicelady 發表於 2010-1-29 10:28 PM
5 q( P5 s/ q% h/ S
隨緣心自開,執着煩腦來# B! Z3 i+ D) g0 V" v7 `6 r
/
! |$ S& K! p* P0 `9 l# T6 ?銘記於心
( g6 _/ {2 ]  K* L

.
.
$ M3 J$ q2 S& p# `1 m0 Y1 A隨緣心自開,執着煩腦來3 x/ t% j- N) b, b" A0 h+ A& D, N
/
0 w! r+ f# }1 B1 y" I; A銘記於心9 Q% W) y. N! c1 k5 }- I
  n+ H- l* [- p. `3 p
vbvb 發表於 2010-1-30 12:42 AM
6 E4 E6 F" n9 I% G
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
! `  t7 Z' E% D# N; b
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
6 `; p, g3 F, r3 @- K, d6 [' J& j0 dgoodnicelady 發表於 2010-1-30 09:25 AM
take care, see you soon.

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。