<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尊嚴定要錢?
返回列表 回復 發帖

尊嚴定要錢?

如果依家俾5億你同個有錢太太做,你肯唔肯?- W1 I6 G8 ?  n- H4 ]
如果100萬呢??
幾大都做
滄海橫流,方顯出英雄本色
人六億,加強團結,堅持原則
天垮下來擎得起,世披靡矣扶之直
聽雄雞一唱遍寰中,東方白
有周慧敏咁上下樣都勉強殺啦

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
有錢太太包唔包姓李果個@@?
肯定大把人做, 因為返工搵錢更冇尊嚴
肯定大把人做, 因為返工搵錢更冇尊嚴8 f7 p. R" g8 n  ]3 u3 f
kuru 發表於 2010-1-30 04:34 PM
4 }% O  A! ?- H" N+ Z; y
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
肯定大把人做, 因為返工搵錢更冇尊嚴
  ~$ J3 P+ E2 I  B$ \. Ikuru 發表於 2010-1-30 04:34 PM
好啱聽呀////////////

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
5 E! E& z! k1 B; ~  N0 O/ k3 a/ h. @5 ^
如果依家俾5億你同個有錢太太做,你肯唔肯?
# Z6 G/ ]5 C2 B- [, q* d% _8 Q+ x如果100萬呢??2 [" A% c5 H) |9 V4 g5 w" d
qqwweeasd0 發表於 2010-1-30 12:22 AM
: g& i+ J5 R* _& l( i/ g樓主真可愛!!真會幻想﹖﹖是否幫人打工被欺壓得太慘呢﹖﹖﹖又或者被人踐踏自尊太慘呢﹖﹖﹖有好多女藝人或0靚模為求上位發明星夢都不惜陪人上床啦﹖更何況在男人的角度有乜所謂﹖﹖﹖好過叫雞和強姦人啦!就算闊太其貌不揚,瞌埋眼就完事啦!再者莫說5億咁多啦,就算$100萬都非常正啦!最多食埋偉哥咯!!正所謂笑貧不笑倡麻!!!但有邊個闊太咁傻任你班不知乜水0既男人揀呢﹖﹖﹖但5 億喎﹖﹖﹖發夢咩﹖﹖﹖中了六合彩頭獎的幾倍以上喎﹖﹖﹖大把人呢世都未必搵到咁多錢咼﹖﹖佢有錢到可以比得5億你,一定要絕世好男人的條件啦!!!樣得嗎﹖身材得嗎﹖性得嗎﹖闊太佢包幾十個男人都得啦﹖﹖﹖各位人兄!自問有無這個條件給闊太玩呢﹖﹖哈哈!純粹講野講笑莫見怪……我根本就無資格玩這科!!!就算有都不會玩!!!
; S$ Q, @/ c3 k  r, l
樓主真可愛!!真會幻想﹖﹖是否幫人打工被欺壓得太慘呢﹖﹖﹖又或者被人踐踏自尊太慘呢﹖﹖﹖有好多女藝人或0靚模為求上位發明星夢都不惜陪人上床啦﹖更何況在男人的角度有乜所謂﹖﹖﹖好過叫雞和強姦人啦!就算闊 ...
6 x3 t. `9 g! v* y  P7 b6 xmycar422 發表於 2010-1-31 12:48 AM
2 e' G5 q( U5 W& u
/ h7 b  d- n- g; B
講得好~~~
睇下邊個啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尊嚴定要錢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。