<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我諗係谷精太耐精液倒流變"瘀精"就真~
BOYDWAN 發表於 2010-1-30 01:47 AM
你老婆有左, 頭幾個月, 都唔可以扑野....
上foxy download 尼套野睇下, 真好幾正

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
點呀你?玩得開心嗎?
自由神 發表於 2010-1-30 01:49
一般啦, honey moon 會擱置到新年後~
我地嘅honey moon 會縮短, 有d 地方唔去住lu, 將呢筆錢捐去海地幫d 災民; 但係ruby 個老豆就同我嘈咗鑊金嘅.........
本來話晒半邊老豆, 我唔應該同佢嘈, 但係佢一句: "你係咪唔夠錢? 係就出聲唔好刻薄我個女....." 我就真係唔忍得!
火星撞地球喎, 都咪話唔堅, ruby 就慘d, 夾心人.
不過事後佢都係嗰句: 老公做得啱! 我支持!   登時冧晒~
返嚟香港, 決定同ruby 睇吓d 單位, 無理由一味住酒店嘛~
佢就好開心呀, 不過我就真係幾累........佢真係睇到好似細路仔入反斗城咁!
佢依家最期待係新年, 因為係我地第一個情人節, 仲要係初一, 佢話第一次封利是好緊張喎..........
d 利是封可以舖滿床喇~~~~
帶帶下波俾人飛剷
自由神 發表於 2010-1-30 01:49
真失敗! 你有無睇足球小將咖!
嗱嗱聲搵奴比度叔叔學吓嘢啦~~~
一般啦, honey moon 會擱置到新年後~
我地嘅honey moon 會縮短, 有d 地方唔去住lu, 將呢筆錢捐去海地幫d 災民; 但係ruby 個老豆就同我嘈咗鑊金嘅.........
本來話晒半邊老豆, 我唔應該同佢嘈,  ...
BOYDWAN 發表於 2010-1-30 02:01 AM
嘩~買大屋
我都捐左少少啦~
利是?係喎!你條友仔!差我好多封利是喎!幾時補番先!
你老婆有左, 頭幾個月, 都唔可以扑野....
上foxy download 尼套野睇下, 真好幾正

**** 本內容被作者隱藏 ****
ktwu2007 發表於 2010-1-30 01:54
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
真失敗! 你有無睇足球小將咖!
嗱嗱聲搵奴比度叔叔學吓嘢啦~~~
BOYDWAN 發表於 2010-1-30 02:03 AM
奴比度叔叔有銀用咩.....
而家對我黎講鐵打酒重要好多
奴比度叔叔有銀用咩.....
而家對我黎講鐵打酒重要好多
自由神 發表於 2010-1-30 02:05 AM
唔駛鐵打酒嫁, 用把刀插入去放血就會好番嫁喇
唔駛鐵打酒嫁, 用把刀插入去放血就會好番嫁喇
clkgtr 發表於 2010-1-30 02:08 AM
已經俾兩老鬧鬼話咁唔錫身嫁啦......
仲玩埋刀仔就實行脫離關系都似
**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2010-1-30 02:04 AM
成3000分點睇呀
有無食海豹肝
嘩~買大屋
我都捐左少少啦~
利是?係喎!你條友仔!差我好多封利是喎!幾時補番先!
自由神 發表於 2010-1-30 02:03
唔house 喇, 同ruby 兜過去我以前住嗰間朱古力屋, 呀大小姐第一句就: 嘩! 唔方便!!!
真係啤一聲~
所以我地諗住搵d 配套完善嘅地方
不過一係就真係唔值, 一係就唔夠靚..........淨係我屋企人住個度d 單位我地都睇咗成日, 有d ok 嘅, 不過會再睇吓先~
車! 爭你就梗咖啦! 但係計落你有著數咖, 之前單封, 之後雙封喎~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。