<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌
返回列表 回復 發帖
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…. Q7 H  T( H2 R9 S0 z( Z1 B2 Z) J& t
goodnicelady 發表於 2010-2-9 11:35 PM
我很贊同

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!5 l8 ^  V$ n+ }, l0 n6 a
chung11 發表於 2010-2-9 11:44 PM
! Z8 K5 L5 e0 v2 ?1 `' f
# Y; J( w, G5 P3 l; \! M3 z
0 v8 Y5 l  I0 M, j. }
巧多人每日食二、三包煙閒閒地
; R( |% l5 B, y- a# d8 _
/ Q) Z+ i% I$ |2 _3 y巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地
禾係 ........ ....... 電梯男
4 `( r4 m8 z# H4 v
% g$ Y$ q2 P4 j1 V; g/ S, s) n; @  A
巧多人每日食二、三包煙閒閒地 / K+ Z$ J8 E: n1 r! S; X# I' H
, z9 O& |- x2 n: d
巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地   j0 f9 `- Q% x
電梯男 發表於 2010-2-10 12:11 AM
點食到三包煙咁多?

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
點食到三包煙咁多?) g# O& l: c* [; N8 C1 p
vbvb 發表於 2010-2-10 12:14 AM
3 @0 e# i( I' t) [  G& g6 k
7 _- X# w3 p1 m/ z1 o, l/ ^% Q我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)9 B; y& ~. f6 s! G
我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...
! R! `: I: _9 d$ I$ R* o5 w0 f8 l
% {( e# M5 m" G% w; _我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)
5 s4 E$ e8 ?3 e# k我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...9 _; Y! i8 c6 |
費事高 發表於 2010-2-10 02:13 AM
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............

.
.
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............
, `9 `' e" F: B( _2 C( Y. Zvbvb 發表於 2010-2-10 02:19 AM
% K8 @- |6 E& Q! C; Q" {$ `+ D

0 }) r- U: K( ?# b" ^9 Z6 {8 K我朋友上來我家探我,
$ v( D' t- ~3 o* `# ^0 [每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,
5 l. s) t+ h' ^4 g$ |5 a6 C成間房都係煙霧浬漫...
2 u" r: U) A. ]5 V, s我見証佢多年,佢真係一支接下支.....  C' f* u5 Y5 n: Z: @6 t4 z% v
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,2 X3 d, R* e) q9 O* f8 @
我猜想我真的出不了聲,要用手語溝通
# @7 H$ D- l' b) V1 [% `; k今時今日,我食一包咁上下到啦
可樂好好飲~~以後日日飲~~吹呀~~~~~??????????
/ S+ p5 w9 g* t; k  l7 ?

" i: k8 r; P3 `0 j9 O+ J/ [我朋友上來我家探我,7 J0 u2 k2 m' f8 [6 z
每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,
  p9 h$ e, g9 [* ]+ a$ F" p  w成間房都係煙霧浬漫...
4 D6 p! f! [0 B" z' M我見証佢多年,佢真係一支接下支...... |- l/ x' i3 U/ j  ^' i, t
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,' f6 L8 D! S+ C
我猜想我真的出不了聲,要用手語溝 ...1 q: a  u; l# d  n5 F6 o; c1 `
費事高 發表於 2010-2-10 03:36 AM
; L  ^$ A2 I  b9 i: }( J( d4 _. Q3 z( ~" b6 D

1 r; K+ f/ N0 f. J( p! X黃毓民以前每日食2包
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。