<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌
返回列表 回復 發帖
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
( i! p$ L* _1 f# n$ agoodnicelady 發表於 2010-2-9 11:35 PM
我很贊同

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!6 V! b# `! t, N2 X- n7 h
chung11 發表於 2010-2-9 11:44 PM
$ x( X! [, ~) A% Q6 L3 X+ Q2 _
  O* B7 ?- V. [/ U' u; y- w* k
" z. Z+ U- j7 Q巧多人每日食二、三包煙閒閒地
' ]+ L# h( ]2 g 5 F9 i' k" ?! k- q4 v! J
巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地
禾係 ........ ....... 電梯男
% d2 w" S* }/ U' |! E4 e3 O3 r1 p- O
5 U- J* o& f3 h. L4 ^
巧多人每日食二、三包煙閒閒地 8 M7 A$ n6 a( y4 T" f4 B: l

5 `, A4 H- g4 S' F0 c0 t巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地 & E. a# a* d) i' ~1 M2 R
電梯男 發表於 2010-2-10 12:11 AM
點食到三包煙咁多?

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
點食到三包煙咁多?0 O' n; _- k1 [' s) t! b7 h+ q3 i
vbvb 發表於 2010-2-10 12:14 AM
( L- v& _& f0 ?8 `5 G
& Q6 D9 q9 o; \我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)
1 k% ]+ R: ~0 r3 Z/ m" U1 s我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...
2 d' z; y; X# x7 O& i& L" x. F+ \0 s8 d4 w! {. x: w7 I+ k% O  l0 r
我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)7 H: O* C6 D4 `$ }8 Z
我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...1 n: S! o) _* L# E
費事高 發表於 2010-2-10 02:13 AM
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............

.
.
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............
' l. v$ B9 R+ h2 E: i1 P: vvbvb 發表於 2010-2-10 02:19 AM
2 k( A" P- I1 Y! R. t- b* j0 P
; f5 Z% R% F9 g. {我朋友上來我家探我,- ~/ |4 ^* t) j7 [: w/ j
每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,
. H$ _. k. W) r$ z成間房都係煙霧浬漫...
$ J! ?( j! S2 `7 {" [我見証佢多年,佢真係一支接下支.....( ?  P' z0 ?) R8 X
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,
: q; F2 \9 j" Y! T$ K  y我猜想我真的出不了聲,要用手語溝通
7 l/ D6 F& k- `5 [4 L5 H今時今日,我食一包咁上下到啦
可樂好好飲~~以後日日飲~~吹呀~~~~~??????????
6 m1 [) v& Q6 T; x* L7 c0 j7 P8 A. |5 q* R- T& b. U; B8 ?& [! l/ ~
我朋友上來我家探我,
+ |4 A. C2 |. ~, m3 ~6 H; Y每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,
. z( A1 U# b3 D3 _# S% ?: D' x) w成間房都係煙霧浬漫...
1 T+ v3 b; S* x5 Z- [% j我見証佢多年,佢真係一支接下支.....% \0 t2 S4 z/ J3 J7 e; [# c
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,' {. `! ~  G& Y6 Z' Y$ L8 h
我猜想我真的出不了聲,要用手語溝 ...
1 y; b1 ^9 b1 [費事高 發表於 2010-2-10 03:36 AM
- n0 a0 q, d& f3 y8 Y4 T

4 Y$ U0 T) \0 L$ q. L8 j) G
1 z3 k8 R7 L& F) T黃毓民以前每日食2包
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。