<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌
返回列表 回復 發帖
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…) V1 o  U; f& D- S8 o# `" e" u
goodnicelady 發表於 2010-2-9 11:35 PM
我很贊同

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
1 m: w/ s; [$ Q" y5 }  Gchung11 發表於 2010-2-9 11:44 PM
2 w$ `2 a  h1 M6 t3 `: r5 x. }

1 M; l3 }' i9 E4 A4 h1 [5 D# @6 N- `" J. \
巧多人每日食二、三包煙閒閒地
( Y" i5 J) u  n) I9 w " K4 l# J# v% a/ f* j4 \
巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地
禾係 ........ ....... 電梯男
: N' B  D+ t( |! O) Y
% T) \) Z$ n% D6 Y3 C2 K) w5 F+ h
; c! j! ^2 A- j+ `4 R! f- U2 g
巧多人每日食二、三包煙閒閒地 , d2 q$ P1 ~1 S& R/ F

$ i7 f( [( v3 }% r) ^巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地 : L& d( E0 ~' O$ a) x* p
電梯男 發表於 2010-2-10 12:11 AM
點食到三包煙咁多?

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
點食到三包煙咁多?. k: G. ?5 R1 p
vbvb 發表於 2010-2-10 12:14 AM
' ^9 Q6 D; x" C8 }
4 e% G8 J$ ?3 J4 ^. s6 K. m4 C
我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)% ]" q1 p# l7 U/ `) r* D! Q
我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...
7 {; p# M3 u  g1 D7 x2 ?
& ]- r4 `8 F" p& ^/ p我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)2 P+ P8 f' G7 j, l, ^$ V
我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...
6 `% R8 [) H. J4 }9 H% B5 q費事高 發表於 2010-2-10 02:13 AM
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............

.
.
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停.............., q6 T5 t6 B( h: T6 ?
vbvb 發表於 2010-2-10 02:19 AM
- P, d9 w; ^" C4 V
/ D: v6 _) T% c我朋友上來我家探我,1 d( i2 f$ b: J' L5 `) `4 k5 S
每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,# z. a5 O; h% r
成間房都係煙霧浬漫...$ ?1 I  {. V' W+ h- ^% i$ Z
我見証佢多年,佢真係一支接下支....." G: n8 K& r: J/ X7 S/ A
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,
$ J0 j; [! m, N8 L9 X我猜想我真的出不了聲,要用手語溝通   d; ^& x, W" {
今時今日,我食一包咁上下到啦
可樂好好飲~~以後日日飲~~吹呀~~~~~??????????
- s+ L% [- j5 A/ K, v: I1 R
! o; K8 m. R6 Y
我朋友上來我家探我,
; k! ~. i8 q3 ^3 j0 W每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,' o/ N6 z4 K8 k( i, n) p& y/ q
成間房都係煙霧浬漫...
. Y- j9 `/ i/ _$ b  ^5 ?- h我見証佢多年,佢真係一支接下支.....
: H+ ?: W5 s, }6 V# q# R. c我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,
  V9 ^8 y9 e3 s  Y# |- G我猜想我真的出不了聲,要用手語溝 ...
6 d- w" S5 A: U! H: j$ d! X& v費事高 發表於 2010-2-10 03:36 AM
  e8 f7 L4 u; N' o$ h

2 a  c% l/ M9 y" e4 t8 H" g% v: V/ H; |/ Q1 }5 s2 @! f6 B
黃毓民以前每日食2包
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。