<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌
返回列表 回復 發帖
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…, L6 M- r4 p9 M3 U/ H
goodnicelady 發表於 2010-2-9 11:35 PM
我很贊同

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
& }3 J0 c2 B6 G6 v, _1 h. @chung11 發表於 2010-2-9 11:44 PM
$ M: v" `; b" ~" G, x+ H
  q5 x. i1 ~  j$ P) A
8 v/ O3 g& H: V5 I5 R2 F
巧多人每日食二、三包煙閒閒地 - d1 G9 ~$ g% e( v) U

1 z5 v- v( g' `巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地
禾係 ........ ....... 電梯男
4 ~; k; X4 f$ F* i/ x" k5 a
, I- J1 t/ O+ z8 B: [& Y, T: ^7 b% y+ I! R/ p
巧多人每日食二、三包煙閒閒地 8 j; O8 L: N# B+ g0 {6 W0 C
8 z; `9 {; H; \# q8 ?. J
巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地
! ~. S* r: Z9 B+ R' d* z電梯男 發表於 2010-2-10 12:11 AM
點食到三包煙咁多?

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
點食到三包煙咁多?" n- O7 g; d+ g4 \8 n4 k
vbvb 發表於 2010-2-10 12:14 AM
& v1 y& C" h" J5 |7 \

$ a% I7 r* G, r+ }7 Y我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)
! N% H9 P: k+ w* R; ]7 k- o我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...
- D% _# W* b# B1 P6 a: ^' z
+ {2 d  m2 Z* f2 c5 C7 a+ Q我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)0 m3 @: z2 m) z/ B
我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲..." N$ u; R( {' V) f
費事高 發表於 2010-2-10 02:13 AM
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............

.
.
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............
5 r0 A; _: q$ N/ |% }5 Ovbvb 發表於 2010-2-10 02:19 AM
$ y+ j$ o9 ?  e* X
) A* @' `( x3 O/ f8 j& h' E2 M; n
我朋友上來我家探我,! k/ Q2 Z0 s1 m. m1 v
每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,
! m5 J% a/ Z5 Z! A; G# f" w成間房都係煙霧浬漫...
2 S# k: H8 N( P  x2 x; g4 F2 c4 b* O- G我見証佢多年,佢真係一支接下支.....( E% m$ a! x  Y1 ~
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,
' y5 p% R  {! i1 Q. d  r2 t我猜想我真的出不了聲,要用手語溝通
9 {& ~, o5 c, E% l0 T2 [' |今時今日,我食一包咁上下到啦
可樂好好飲~~以後日日飲~~吹呀~~~~~??????????
  q. \( r2 s9 H3 p- v; h! \$ L
我朋友上來我家探我,
. j/ j9 r! \3 H* S& t每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,/ s) q7 b7 O# \3 b! T" o+ x
成間房都係煙霧浬漫...
" G) @2 `* r' k; y6 @# j8 D我見証佢多年,佢真係一支接下支.....
$ W# `  P- s) e3 \) T我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,
  j( n4 p" E0 a6 J' |我猜想我真的出不了聲,要用手語溝 ...
# Z  J8 N( f' @% x" q' x費事高 發表於 2010-2-10 03:36 AM
' C  ~1 d4 I. N0 p2 J
" L  O# y+ W! D8 B8 c. a5 }

9 u: ^) I- p. M5 N: V* r- v$ e黃毓民以前每日食2包
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。