<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌
返回列表 回復 發帖
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
% ~0 C5 P% N2 }( Cgoodnicelady 發表於 2010-2-9 11:35 PM
我很贊同

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
' F7 H! t8 O" i4 |" p, |1 ]2 Q& Zchung11 發表於 2010-2-9 11:44 PM
' _! _4 b+ J0 ]& `, N
" W3 G$ m9 |6 H7 q! ]- {0 V! S

) e3 \9 V: |! q* x% p8 t, Y% [巧多人每日食二、三包煙閒閒地 " h9 F) d9 u( I/ n' L& ~7 {

- @: V, p4 i0 ]+ R) O7 u3 ]/ Q巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地
禾係 ........ ....... 電梯男
% d4 s% c$ P3 v2 I6 D! |$ L
/ ^. Y4 [. r. o- g0 ^: b0 w. t3 [; J9 B  D5 s  _- J! Q! R9 ]
巧多人每日食二、三包煙閒閒地 " H! C  g% f. [  X+ q! z- m7 K  Y

' |" a) Z4 w. Q, d巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地 # ^$ e/ `0 Q1 V, Q" N" A  ~# D
電梯男 發表於 2010-2-10 12:11 AM
點食到三包煙咁多?

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
點食到三包煙咁多?
/ _8 H1 W# D8 k, M: r& bvbvb 發表於 2010-2-10 12:14 AM
: T6 o" k" N' z$ e7 m' E: H0 p, t
7 O; e5 N/ R( q& o9 Z" l3 D
我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)
- a$ `) a& ?' n' `) x4 f/ \# P我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...
$ @- a7 Z5 C( b. p4 J! W9 f+ N) R7 v9 m2 G9 H, L- r
我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)
- C# q; G8 C+ b; P) g+ I* W) F9 m我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...
- k9 D+ `7 F3 T  B& w費事高 發表於 2010-2-10 02:13 AM
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............

.
.
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............
% k& x5 _% m1 W0 }vbvb 發表於 2010-2-10 02:19 AM
& `0 ]% ^' k8 e( ?4 T3 Y

5 i6 x! O. o) n我朋友上來我家探我,6 R: M6 {0 W$ R7 q/ \
每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,
" o+ W" H7 g" e, ]: Z成間房都係煙霧浬漫...& a  c' {& ^. ~3 e/ ?8 k2 L
我見証佢多年,佢真係一支接下支.....& z" k+ l2 ~  L) h' i
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,# n7 X0 j# W# L( q1 o; T
我猜想我真的出不了聲,要用手語溝通 7 {6 i* n4 y4 c: P! v
今時今日,我食一包咁上下到啦
可樂好好飲~~以後日日飲~~吹呀~~~~~??????????
& z9 d1 ^* x7 S* b
% X6 Z/ Q2 I6 K' {" n我朋友上來我家探我,
$ r* W3 d9 j, h7 t; }/ G  V/ |' p每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,9 C3 f  ~- B) `/ q" x5 m! o! ~
成間房都係煙霧浬漫...
4 n8 e9 m$ V4 z2 v我見証佢多年,佢真係一支接下支...... @. D; e5 H: S; ], c* T3 C, |
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,
) B4 d  T$ K9 s/ u. \5 ~我猜想我真的出不了聲,要用手語溝 ...( a! b4 L2 m9 v4 e' u9 Z0 _( W3 U
費事高 發表於 2010-2-10 03:36 AM
" b& _+ U3 _8 O4 c5 B2 c/ y& F$ h5 [, p" l7 A
% E1 l0 l* F" ?+ @
黃毓民以前每日食2包
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。