<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
9 |3 O3 s; f" z6 Y/ j3 G
+ {1 A; z- b8 F! C) Y* L
係架拉 , 鬼叫我心目中 , 只有佢同ella , 係溶化系女優咩???/ {8 }. c+ h  O- A- `" c
e_e 發表於 2010-2-12 01:45 AM
% ~* f- O- V/ _$ I9 M0 z/ K. |
2 G. E# h1 a0 D8 v% }# V9 m, v噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪.
1 E8 v8 t$ l6 ^+ Z) L
9 x6 L) f3 }% L  W! w+ B3 ? 你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html \"\"
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
講番女星 ... 陳慧珊你喜歡嗎???& W3 }8 J' M# ^* o
e_e 發表於 2010-2-12 01:31 AM
! v7 Q, _: i; i* u8 l0 V
如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada
2 X, P/ m) k' t' j2 e
* I: U5 {+ V$ W% x3 K如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼/ O) b: x/ g. Z3 p! T
6 H) T, _/ {. b' ^& E
如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
# ]/ S: \& C; p- j2 I2 H5 s- Y$ M% p8 e9 [1 o
噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪.
  Z& m5 }% q5 w% \# v6 z$ h6 r  [$ U' c* h# z7 g
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html
( F& S  l0 r# |bobo21 發表於 2010-2-12 01:51 AM
/ ?+ P& Y# N+ z0 A2 m* Y* T
唐寧點會係溶化系???3 w  n7 l5 Q  _% z" \) a
佢雖然係細細粒 , 但其實係女王系
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
, T' e  ?5 I: P. f5 @+ y& `如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada ; T1 D4 X2 Z2 g2 ]! ~# v

, V* S4 ?7 h" r1 ^4 C1 W  i  \如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼
( F/ s4 {; U4 u6 l% D$ T
+ X* V' w) W/ u; r  \# w如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏: ...3 `3 f! j- X0 `  P' t( U4 u' D
vbvb 發表於 2010-2-12 02:23 AM
# O% n3 U. k& Z3 B# _+ d蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
! r7 d' R' ?7 k; V1 M, _+ T; k: j佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
/ u  S, H7 W: c8 C朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , "古靈肛探" 都唔錯 , 但真係唔好扮純情 , 我會作嘔~~
6 {. c5 ]+ n& I7 Y蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
, R, I. h, C* G/ X& e% M佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~+ f# b" b1 v) k1 E7 P' c
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
% R  x  I8 v4 @( _5 B2 J$ Oe_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
0 m3 s+ D' S5 d2 C+ A4 b* }
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
9 o  V( c; i+ \. X- T代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
: e$ A( A! ~1 w. Z$ t+ B$ P& I; r
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...7 i& E) y3 r& ~
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~$ s3 r# ~$ e; d% P( ?( X
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
+ s+ w4 c- t5 h- i; Pe_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
# @) t' C( z6 E# z$ X' _6 t$ M( o  O

9 E' |5 z* v' t唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...9 a% q( i+ w8 r
& V6 I0 i$ d/ O$ p+ [1 u8 F% e' u
vbvb - do的定義;
8 x0 x( W) ]( M1 N; C2 `* J! m, w1 }% h" _- H' g4 V/ ?+ R
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
* ^) f; }% p. c* }8 N! x% n
. f  R2 R: M; t2 Y9 \. k! C只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
1 v, x9 L) y0 ~8 w1 e
+ }+ ?; [8 g0 ]
7 R# s. @! u( w# w; kbesides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角
......

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
. v8 ?/ A0 U1 \& F! @$ ?其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,. e9 S" S  [9 _7 k* F) {
代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )+ p& e' N- e3 a2 _, |% q$ h
e_e 發表於 2010-2-12 09:05 AM
( h. o4 Q1 t9 p3 {1 d. B) t你係咪想講lesbian呀?

.
.
) U9 z$ b1 v7 k; ?! @

( r1 X" Q* y$ z6 w/ Q唔係揾嚟做老婆, 係講緊do.... x+ H. `/ _! ]! |' ^

; e$ B6 ?. N3 ]vbvb - do的定義;6 Y8 t7 T2 d$ d) n
* e8 F+ J# @5 l+ T7 I* \/ j
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技* d$ n2 I. V% F' j
, k# H! R. M9 o+ ?! M, }
只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長. V8 _# O* M, Z& G, G  O

9 w! a4 F% y" ~" a  Z, V5 y2 i5 t9 X0 h' e" P
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...5 M1 s5 s# B/ N8 Q" z
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
. `2 X4 K5 Y  L$ s同意x2
8 u- P9 Q4 _7 a+ [6 r, c樣樣計算太無謂la
: U, @7 M" D2 Y" H7 b& k0 m, ]
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...$ t+ B2 ]+ R7 R- }. X9 s; y

w% s: c, P( d( P. s2 yvbvb - do的定義;
3 W7 u' H3 k$ u! v: }9 }4 c* ?4 f" w0 c) F+ w
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
1 r# v6 ]0 s1 E' x5 q* R
) V( L8 B; b8 _" r! H. u. I只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
" a6 i! {8 W/ ?+ Q5 k# K, T  l

0 G, p' l" X; U- C$ j9 Hbesides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...
1 c3 J; s; I) S! D* yvbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
! F5 c7 Z5 j" C4 l咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
' G9 [1 g1 J* j
同意x2  Y8 n5 {) Q$ m, H  Y1 e
樣樣計算太無謂la# l! \" j; |) f
中國心 發表於 2010-2-12 04:07 PM
# h0 G% b$ T9 K% v2 W1 c我唔係樣樣計喎 ... 我只講心 , 樣 ... 可以就好了~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。