<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
& P9 h9 ?! d, u: K  V5 a
6 S+ B+ t0 W; g0 v
. c  B0 }  y4 l. E* |4 u7 \
係架拉 , 鬼叫我心目中 , 只有佢同ella , 係溶化系女優咩???
# ~3 k1 L  T6 D6 de_e 發表於 2010-2-12 01:45 AM
; W/ C  m! m6 ?6 P5 D2 K
+ I0 l1 l+ u- r4 _% i# L! Y
噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪. ( U% r3 ~  K, D% v. N0 V

/ t! J3 x4 B$ e3 O, \ 你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html \"\"
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
講番女星 ... 陳慧珊你喜歡嗎???
( g5 n" V0 T: R  l) ]e_e 發表於 2010-2-12 01:31 AM
. J4 m' C! \! G7 g. H& ^
如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada , b# r2 f. L+ F7 m- J

; Z, P, x/ w$ S如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼, G1 ?: K" I, @
- Y; p( J0 [5 r6 y% }; D. o' U7 O9 T
如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
8 V5 G& Q( ?+ w5 h- m3 q
3 R# i! R1 d8 q% }1 P7 x噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪.
  \0 Y: b% {7 C5 z. s' b6 E1 y( x
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html
6 }; ~& r2 X. S% _7 u" wbobo21 發表於 2010-2-12 01:51 AM
& a- I5 i2 B) I: t/ |- R: `  r; {7 B唐寧點會係溶化系???
; c7 [+ K1 J/ p0 O6 @) x, ^佢雖然係細細粒 , 但其實係女王系
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
. m- b3 a; l- Q& ?  {3 k9 ^如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada 3 Q# c% k6 ~/ i: H
5 p& R! H8 ]% V; z3 l& B1 z
如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼
0 F; _  j/ }  L* ^. }; M2 ]
; H. j8 U9 ]1 ?0 b如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏: ...5 i+ d0 K; G2 v5 d
vbvb 發表於 2010-2-12 02:23 AM
0 E7 i8 `+ y1 S0 j  Y$ z* b蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
* ~& y8 x5 L( t6 z# V佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~( J" I+ l+ c. l* v. S% J
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , "古靈肛探" 都唔錯 , 但真係唔好扮純情 , 我會作嘔~~
% b3 R: @2 U% q蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
0 c$ r$ Z+ k, o' f# w佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
  [$ Z0 S8 D; Q, m! E! Q. ^朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
# ~+ O" n% ~2 i0 h5 P' v- ]e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
/ v  `: f6 o3 x" J, Y+ I
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
8 Z5 l- M6 M& E* t, Q5 X代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
# I+ |: R+ R# H& n+ @& Y
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
6 F, N5 Q8 D) |) l. t" g; Q佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
$ o6 X7 [/ x2 Z% C( x- z/ G朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
5 N$ `! J6 Z" v% ?) `2 ^2 Y9 W" ]" C1 Me_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
1 G" |( U+ c) e4 J9 J" [! A: U4 E6 f) Q2 M2 V5 p+ n( w# T
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...
* c$ H" w5 y8 y* X. @6 c& ~6 ^& y, B" P. V1 Y
vbvb - do的定義;5 H/ E& x! h+ v5 `- G' b3 K" W& E

( E5 k) l$ G3 f5 @0 x不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技1 h6 p& j* W9 }& k6 B5 `$ j/ L; Q
7 y/ G9 T% u# Y2 J  ?% j* H
只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長( M+ |" y  o8 g9 e

( z) J6 V! V5 E0 w" q* t+ e: |- i. E3 b4 Z7 R8 _
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角
......

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
& `2 K6 X4 K7 m0 R
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
9 z. l# T! k/ T/ k  g代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
* w  @; d6 `/ B% n! ze_e 發表於 2010-2-12 09:05 AM
  n' B) t3 Q4 U0 W" c7 f- o
你係咪想講lesbian呀?

.
.
# ~- d2 A, h' T! p' |' Y) f; u
4 Z$ s/ @7 f; W6 F) _  i9 E  Q唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...) a' f) o8 G8 \+ V
& g9 s$ J  l, ~7 \% e) a3 }- Q
vbvb - do的定義;
# J# c( ^1 ^, X5 c  C' H1 H8 n( \- k! s" u: ~$ e0 Q# Y
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
) h" h+ R+ U9 X6 n/ |- u8 [3 f) r$ T' V5 u& D8 l9 n
只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長. `8 s! K3 W9 _; I' r6 ], b
. d  H# V1 e% l
/ z7 E% X( T. m* E- P3 |  \; g
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...0 W: Y% N; G# D6 |$ q& x2 B
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
0 i3 b7 u# |$ G$ Z
同意x2# B; X. E- q& x, N6 e$ \2 {
樣樣計算太無謂la
5 g1 p' n0 |3 R8 p. W  F6 Z: d7 s4 J) {4 z
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...; Z4 {( i5 a: M  W# [9 G
% D0 ^2 m' D$ {* q; d7 b) Z
vbvb - do的定義;+ W8 p: q/ q& i& i1 I$ L
% c  T+ J- v6 i2 {, v
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技+ b$ I! G0 ]) Q% x8 R$ s
: c. G. N( a6 G
只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
+ w$ i( |% p3 l0 N0 [1 r9 V0 t# j8 \3 E# B) p) G- O
/ k% b4 g/ X4 A' [
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...8 e# z% S0 K+ t, q
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
# G! B+ e1 {+ f9 y
咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
7 z6 r* o4 E: t3 g0 {1 k同意x2
9 ?( H3 D& i& {  q. C  f' n樣樣計算太無謂la! F* S  X, X  z" s5 e- p: c
中國心 發表於 2010-2-12 04:07 PM
: ^# W, F9 q/ n5 n我唔係樣樣計喎 ... 我只講心 , 樣 ... 可以就好了~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。