<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
. ]6 a8 Z& V# R4 v9 g1 j
5 C3 q, M0 s. J9 G0 m
* L+ M' v9 W$ b' S! p
係架拉 , 鬼叫我心目中 , 只有佢同ella , 係溶化系女優咩???( @4 ~) Q' C: a; B+ ?
e_e 發表於 2010-2-12 01:45 AM
6 j9 O3 K. \: h7 X( v
4 H/ k* G" d1 J( S0 O5 f. K& T
噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪. . c& [# l% J5 V  v- [
) ^( f. c- @: s
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html \"\"
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
講番女星 ... 陳慧珊你喜歡嗎???1 B  y. p; ~# e6 x
e_e 發表於 2010-2-12 01:31 AM
: i4 H/ r) m2 {5 D( |6 z  a7 N* X如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada 5 s' \0 c  q) s0 v
  E' _- J5 p, p. E9 }) ~
如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼; q7 R: T& O; B, s0 s/ K& [
( Q9 h7 {. {- I! |( d% K' @; T5 }
如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
6 x7 z/ `' B) \( B5 G% I: r
; m# h& j9 m1 W噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪.
; x3 v; O* s6 v9 z; O' ]4 t# l7 H! u! x. Y- y
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html
  V3 G! N; C5 M0 X( v& f% Q2 s  b+ vbobo21 發表於 2010-2-12 01:51 AM
5 \& ]8 T+ s) D% {( G. g唐寧點會係溶化系???
$ w; ~; K; ^4 B2 P- a! `' c佢雖然係細細粒 , 但其實係女王系
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
" a9 @! A5 j7 d) F' y如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada
! F: G9 b1 M: ]+ y% }  Y5 N7 f4 _) ^% b/ i' [3 b4 I
如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼
, g4 I  x8 C( ?
$ J. L3 z# O- i" n' F0 r. s/ M& y" {4 W: a如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏: ...0 ]3 k1 _$ N$ j- j+ x7 I2 J+ x! M
vbvb 發表於 2010-2-12 02:23 AM
1 g- E3 E1 D! c5 j/ s蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
! b/ t3 E3 z7 N佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
% k1 \. ]) S" j1 W- A% u& Z& m$ Z朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , "古靈肛探" 都唔錯 , 但真係唔好扮純情 , 我會作嘔~~
4 ^1 C# q* y. L$ ]蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...* _. F2 \# d- ?! A8 S, \
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
4 o6 L2 E7 \5 m朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
  x& K4 F+ e+ u1 se_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
- v! O( B: |2 n: n" I# q; Z# M
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,4 T4 x- q  j9 i' I" H3 _
代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
: D# p4 j" v  x0 E, L
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...# N8 _+ D' [' K
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
) J/ y; _( o5 x! T; w7 z朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...* Q; U  i/ @# a9 V0 }+ \  B6 N
e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
, h6 b7 {+ A! \6 b  |6 f" m
% b, o  H+ ^; r9 g) Z唔係揾嚟做老婆, 係講緊do.../ ^# \9 I1 }( c$ D1 X/ V8 t
5 J! t% J+ r5 Q& G, I
vbvb - do的定義;0 Q8 g+ J; D9 x% H# k
: d& E4 F# }4 K/ U# C2 V0 S/ D6 k  U
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技' J; j+ W  c2 l) c& ?+ I
' G) Q" _  a( B# v
只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長2 y. X, H0 U% a$ L9 G+ h
2 w& h; ?* @9 A* z6 M2 B0 S
# n  `" y. q: c: i% T. V
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角
......

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
! M. ~* U* u6 r1 J. U5 ~# I
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,7 z: o' A3 l2 |- S5 S9 w8 {$ T
代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
, X' X% P- C4 Xe_e 發表於 2010-2-12 09:05 AM
1 K3 Q6 V7 t( j7 M. l2 o你係咪想講lesbian呀?

.
.
+ P3 W" ]  O& S( X: h* \0 i
6 `* Q& d9 f3 Q' X' r
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...- L0 a( U6 j) H3 U. G8 k
$ a/ b6 E# x+ o5 z( O) A! m' F$ j
vbvb - do的定義;
8 \: m; x9 G% L
$ t3 k+ B/ H8 s/ C/ U不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
0 u- Z& _& b6 v/ s' T4 v
2 ]% }( M0 D2 ]! M只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
; x5 W6 ~6 \$ q- r: X5 R/ v4 j( }

& J, P" h- d9 }9 x4 `besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...7 a/ b4 E  Z6 M+ B# Z3 ~
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
1 s% e$ o& F: v+ \% M4 V  p同意x2& W% ~+ J' W3 _: I& C" f+ h
樣樣計算太無謂la
- A  S- D  Q+ A. J8 e. u8 }

3 D( y- g, F: z0 F. b唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...: L# a' Z# g" D# r, A' s

& @: n7 D# S: g4 B2 Zvbvb - do的定義;
1 V* C, S. F) z, ~& h: Z1 z( c
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
9 x* {) x" s, B: k; E. I" y) a
$ t/ i7 F7 J9 Z: _* f, |& _, K0 |5 v只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
: p. {7 i8 ]8 v
: |" h' @, h3 W4 n/ G
+ ?- K& d5 h' O  y; j5 M6 n) J, S  ^besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...2 u  W& k3 \1 o# D8 O$ j
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
2 X( d( X1 f# T- W) i' X咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
% r2 C* @) ~' R4 X
同意x2- J7 J, C. J1 r) F! t: d" |
樣樣計算太無謂la& [7 ?% C5 y" ~3 m- G! E  G( s
中國心 發表於 2010-2-12 04:07 PM
4 \/ W6 V/ b1 v+ A2 p9 m/ i我唔係樣樣計喎 ... 我只講心 , 樣 ... 可以就好了~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。