<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 bobo21 於 2010-2-12 02:25 AM 編輯 6 P; ]  s, J. b0 `* l
: B0 M3 I& j. O1 T7 O
6 d) k- s3 p& T" g$ q( m; u1 y3 X# m
係架拉 , 鬼叫我心目中 , 只有佢同ella , 係溶化系女優咩???
& J! n* L. u/ `  z' L2 Ze_e 發表於 2010-2-12 01:45 AM
% Y& Z$ ]- A# m

7 K% D5 e4 E% P6 u% t& l* l5 ?噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪. 9 n. s8 u* H3 Y5 W  @
# L5 G. }3 Y* }# k: s4 Y3 B; ]8 N* K
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html \"\"
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
講番女星 ... 陳慧珊你喜歡嗎???" O1 V  O5 S! N) @
e_e 發表於 2010-2-12 01:31 AM
3 o$ W- k1 v+ U) m
如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada   B5 o, E* M) H$ [* q1 v! e" v+ j" f

* y# [$ x0 l! _" O6 C- S/ B. t% b& w如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼6 ]2 P+ I, V9 s, d: M9 p8 f7 ~! o$ j
% a0 X, |1 R3 h0 Y! z5 M0 Z
如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
$ P- K5 P0 q3 p" ^

' x) `7 t7 p- b$ Y3 I' x噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪. , O0 ?, P# k( I9 U9 v% ~
7 Z: j' l" `. v- k0 K
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html & x+ E' K/ r4 b9 s& `0 Q
bobo21 發表於 2010-2-12 01:51 AM
, V$ c4 n! x- i& z2 \% C+ Y$ w( y
唐寧點會係溶化系???
" n7 {- H/ w2 c2 }1 ?3 \佢雖然係細細粒 , 但其實係女王系
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
& Y: Y' z; E5 ?6 t8 `" U! o
如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada , x1 R- Z( D' U  `) n

3 A+ ]6 y) n  {; u! N* W( i8 T9 J如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼
+ A8 i' a( j! X! ]8 b) g% K) n
, O+ T. Y+ \! ~8 O- L如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏: ...
9 u( L3 Y7 |* u) U& a2 Cvbvb 發表於 2010-2-12 02:23 AM
- P* O. K) y, |5 `3 }) M7 g2 m
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
# w- B! T) b: g+ \1 |) J佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~: I6 T- f8 u; z7 x, v
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , "古靈肛探" 都唔錯 , 但真係唔好扮純情 , 我會作嘔~~
1 ]' |( ]9 G# F3 g# ~
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
- Z2 ~, n4 z7 P0 v佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~3 L9 ^' U+ k' d, r; |4 @5 i
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
$ X' G7 O$ ]( n$ H) t$ }( ~e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
0 j3 S" F6 ]- |* @7 Y2 `9 k
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,# N5 A9 i# I, i$ s& r& l( j
代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
% L2 J# y, ?$ `9 O蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...: q* X9 ~+ v2 U
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~) \1 i, w) j# q1 V# @
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
  S# Z  Y/ n9 L1 y8 fe_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
$ q9 a# ]! G4 Y/ T& M

3 |! N+ X: ^9 ]5 P唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...
/ r3 K- L! H+ Z1 g* i' M
1 ~/ k: ?( a+ v1 l7 G4 X' f6 |! svbvb - do的定義;
9 d+ G# s3 Z$ ~$ @- V
+ \5 b7 m! p/ G% r* U2 I3 L# K( E不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技) l5 W; _# K; [

8 T* k; z" U/ j( l只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長- F( ?7 e4 s4 U3 {- [
5 e( \5 i: J' D% ?8 |1 c, \, v
0 Y2 H7 p2 ?5 Y
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角
......

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
) p6 b9 f. D8 Y% \& e% J  d其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
" k$ f# s1 U( Z+ e- @代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
5 v1 M" i  I  o" |2 De_e 發表於 2010-2-12 09:05 AM
8 f/ {+ j) U+ x; F$ Q+ n  q) }你係咪想講lesbian呀?

.
.
7 E" y+ D0 m/ c5 b+ W/ \
9 N1 R1 o* L. Z3 ]+ Y: M' q唔係揾嚟做老婆, 係講緊do.... y8 I& S# r% U. ~5 }

& f2 {& \& H! x0 T! L; Qvbvb - do的定義;
' \5 S: P+ R0 @0 d/ c8 [5 H! T7 \; u+ f7 k0 l# X
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
5 R' O9 G: T+ b7 \1 r# A  `
" i! g$ O+ f6 a! a8 v只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長1 O1 S" N1 G9 o1 p7 k  K' E

, V7 ^9 O6 C5 N+ k1 J3 Z2 Q/ ?" @+ [: p8 Q6 u9 n' P4 F  ~
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...* s0 E, G$ q1 q6 x1 n" H5 L' j7 |
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
! J  y2 w2 M2 L1 N: L0 l' q; r
同意x2# b) Z. d3 W# h$ U7 w3 s5 E+ s) t3 M
樣樣計算太無謂la
; P$ X+ X" V+ A( _2 y4 @
% x0 r0 n) _6 I  d9 W% ^' i$ g: h
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...; w, R+ M3 q' ?! ^& \: p
7 J# `. W) J* K
vbvb - do的定義;6 U- m6 |* y/ {  I: C
6 n+ T. ]$ Y9 r+ y! A. x" g
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技7 j* y; F6 V  z( F
0 q( h1 d! e- [1 z
只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長$ J( S  A+ i* A  A( b" q

( Q( e& e6 G5 k8 b; K3 ^
' C: N* w& U' B5 q  ?besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...9 u, T0 T+ G$ m1 Y
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
8 z) b8 g6 W% Q2 w5 {咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
9 f3 U0 \% V3 G0 H, Q' V, L
同意x2# r3 F( Y2 u1 j; q' r2 O, q  q
樣樣計算太無謂la0 ]; ^3 I; r- m( P1 Y! f) C2 Q+ i
中國心 發表於 2010-2-12 04:07 PM
# {$ W) f) Z# u我唔係樣樣計喎 ... 我只講心 , 樣 ... 可以就好了~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。