<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
4 D' {# n4 J1 H0 |- G/ `1 E$ S咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
* K4 K- d! ^! P) be_e 發表於 2010-2-12 04:07 PM
! p! F3 w$ L6 }" Q& f5 F, B
haha高難度) V4 l& D0 z! a4 T( D' v( `+ Z- ?
不過相信vv做得到 ~~~~~~
6 i3 K: A% X, k  Y; C: x6 B; n9 Rhaha高難度+ @( r+ ]# @1 x. {3 A4 \0 Z( O
不過相信vv做得到 ~~~~~~
2 ^: x# @# q7 N中國心 發表於 2010-2-12 04:11 PM
6 m1 q3 ~, X0 F# D3 W
閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
& y! H0 @- B9 ?" K
閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???
/ w. E6 Y& ?9 t" a# M* E, Te_e 發表於 2010-2-12 04:20 PM
乜東西?
死人vv唔理人 ...
死人vv唔理人 ...
) R. ^. V9 e# ?6 ie_e 發表於 2010-2-13 03:32 PM
唔好喊, 我叫ella餵你食包包

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
唔好喊, 我叫ella餵你食包包; m- p7 G. t: ?( v) s* v( A
vbvb 發表於 2010-2-13 03:40 PM
4 c1 Q9 s: l  D5 O0 Z7 Z佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
7 e3 T/ `# j. g( n佢e+可以休息下 .... N- P& x5 g% L
* z: ]; o) ^4 Q( ?2 s: h
我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻 * \) U0 |/ Y2 \5 T# K0 c1 r
(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)
; o# Y' d6 k. g! Q; P" Y或者青春無敵 : gem 利是妹
' B) ~" a3 l0 t0 I
佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
, n! R. E5 m1 E/ T4 B! l5 |* T佢e+可以休息下 ..." `4 |/ {+ ?; L$ V1 K8 x
+ M# f5 {3 {7 E
我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻 1 R" z9 }6 u* Y! s3 P5 g5 O
(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)
' p6 b: q, m3 V# b' d或者青春無敵 : gem 利是妹:d ...% {  O6 s' z# u9 n4 J+ L, z3 _! d
e_e 發表於 2010-2-13 03:52 PM
0 L' k* A+ B4 k: |7 Z8 R
廣東話  包包= tits = 波波
. k3 W7 @3 U" D% \# E4 `你係台灣人唔怪得唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
77# vbvb
. I9 S! V! y. l* c5 }4 |包包
5 X8 |8 |: O7 W: v
, i3 C8 n( }3 Y- e
: Y! K7 }7 F( m$ F2 i
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...4 P. g9 u7 c5 |# c, p+ H5 p; i
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
4 V$ ]3 g' \* y8 v1 y6 x% A% \朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
5 l9 V: a3 K) V0 G4 k, x+ ?$ V% se_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
; }% N  S  E  l2 C, A' V
4 S5 L, l6 z4 H  V. ^
咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~
我 愛 Tri 家,  Tri 家 愛 SzeKi
. Z3 Q& _( `2 N7 o0 @
+ o- m( L0 A8 N0 {( w5 a咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~
$ L) u3 R( A6 \: l3 u9 k; O3 p- WTriSzeKi 發表於 2010-2-14 01:40 AM
總覺得ck點扮都係似妹仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。