<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
2 I$ E' ^) Q% o) z' ?
咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
) I% g/ A: K- f) K* Je_e 發表於 2010-2-12 04:07 PM
& ~2 n( D0 U! W# G( Q& E, b& c
haha高難度* H/ l9 @. _/ Q) u4 G9 \
不過相信vv做得到 ~~~~~~
7 V" X) [4 c' z: t3 G* I) Y6 Ohaha高難度
" T' _  m0 a! L9 G3 [5 x不過相信vv做得到 ~~~~~~
; y* ]& C  w9 J) H' V( G中國心 發表於 2010-2-12 04:11 PM
+ A, E" ~) n" E8 x
閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
, H7 K( I/ ?, m( l
閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???2 L7 R6 k: X  j6 W1 A
e_e 發表於 2010-2-12 04:20 PM
乜東西?
死人vv唔理人 ...
死人vv唔理人 ...
( \5 I6 G( U5 d2 |+ W3 Z2 \* \e_e 發表於 2010-2-13 03:32 PM
唔好喊, 我叫ella餵你食包包

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
唔好喊, 我叫ella餵你食包包
( M0 B7 S: i! j/ xvbvb 發表於 2010-2-13 03:40 PM
2 s/ Z+ ?/ B/ B; W
佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
& ~; a! Y, g0 Z) Z0 j' K! B佢e+可以休息下 ...  T9 c, |1 |3 b, I% T
0 o9 @3 g% U' u1 d2 D+ I. F' g* h
我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻 9 Y$ M0 i! a+ \9 q
(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)
; O) m7 k  i: y或者青春無敵 : gem 利是妹
5 a( U0 J$ @2 [6 i( w$ B+ j2 i
佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,9 B$ e% z/ e7 o
佢e+可以休息下 ...
% f7 U6 l3 j4 R6 j4 i) o* x9 f2 B- _( B& t; t3 r
我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻   S: V' ]+ \0 T9 [: g. s- v
(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)
/ L1 a4 u' ^/ U  t  c* z/ P或者青春無敵 : gem 利是妹:d ...
) m" m* L% P$ f  {e_e 發表於 2010-2-13 03:52 PM
$ a$ a4 \: `6 i; G- O! x; w廣東話  包包= tits = 波波8 ]5 u- P* Y4 P  w2 a
你係台灣人唔怪得唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
77# vbvb
# U. d0 P1 R' u" o: |8 p: h包包
本帖最後由 TriSzeKi 於 2010-2-14 01:43 AM 編輯 2 d: h2 R: t2 p! l

8 u/ Q* [. M) B! G
+ X: }! R! i7 v2 ^蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ..." L: w" i+ s7 V& f. i  O% `
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~1 E! y3 j5 {& p
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...! S& V7 T) `; V3 A2 S+ M! Q- R6 q
e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
7 `( @6 j% Z* W5 T
" a) U  N0 l7 r, O2 J' S! o8 J咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~
我 愛 Tri 家,  Tri 家 愛 SzeKi
0 t1 }' T3 v; x4 d/ X
- A2 {3 y  r+ e9 q# g1 b. j) g" b
咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~" N8 M/ u, z# e, q" M
TriSzeKi 發表於 2010-2-14 01:40 AM
總覺得ck點扮都係似妹仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。