<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
出名頑皮but有才氣
# e" j  N, o1 q0 F' Z: R3 ovbvb 發表於 2010-2-16 01:00 AM
8 D& N3 |0 K- R7 C+ N. _... 你咁講 , 我會怕醜
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
個標題咁gay嘅

@ 吹 水 態 度

本帖最後由 vbvb 於 2010-2-16 04:53 PM 編輯 % O; h9 J& w( C! r) x0 v+ B8 y
, R" p: [) b& {$ H8 C
有人溫文有禮
  I: A7 G- H' e4 X- Q  N有人惡屎能登撩交嗌
4 B" c2 g# H. ]2 @1 k# O9 W有人樂於交友
1 j3 V! g4 N9 r6 s2 w3 k& b有人滿腦黃色4 U0 C7 e3 U$ c+ V; u  N
有人十問九唔應2 U, L* O' l. y) g6 `
有人樂觀笑哈哈
' i0 B# O+ f) T1 ~3 S5 e  @/ X6 d' X" R1 |( j
你屬於邊類?

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
有人溫文有禮
7 ?! V% Q/ L+ n有人惡屎能登撩交嗌9 H6 l3 [! t1 n; I% c- ~. h) ?
有人滿腦黃色
9 L% s# ?7 c. n5 ]有人十問九唔應
+ e  V. g) @/ Q- N有人樂觀笑哈哈6 a2 c2 O* ]) o( D
4 x  y8 }: m: s( u9 g' _( W/ U
你屬於邊類?2 S$ j2 V, j8 ~0 s9 k" K
vbvb 發表於 2010-2-16 04:30 PM
! w) _+ f* z/ V2 J$ H點解我好似樣樣都有d???
5 g- L. e$ a5 x
點解我好似樣樣都有d???5 |7 F2 F3 a& l7 o2 r# ^
e_e 發表於 2010-2-16 04:44 PM
你似滿腦黃色~~~~

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
你似滿腦黃色~~~~
  N# t. s5 `7 uvbvb 發表於 2010-2-16 04:54 PM
4 K8 A: R; q+ e; f3 f3 v# N
唔係惡屎能登撩交嗌咩(仲係專單挑版主 )
* ], t2 l7 H( {2 P* Q
唔係惡屎能登撩交嗌咩(仲係專單挑版主 ); s' V$ N5 D+ T
e_e 發表於 2010-2-16 04:55 PM
D版主都怕咗你啦 唔係咩?

.
.
D版主都怕咗你啦 唔係咩?; ]3 q. v; C8 M1 Q
vbvb 發表於 2010-2-16 05:07 PM
* `5 T& Z' C4 ^3 K... 怕到佢ban到我 , 我ban唔到佢羅
* q) J' w, K) g8 y; X4 e
... 怕到佢ban到我 , 我ban唔到佢羅
* G0 P$ b8 B7 d0 o+ Q- f# g% \e_e 發表於 2010-2-16 05:13 PM
我絕對相信26fun所有版主有量度冇小器呀? ← 擦鞋?

.
.
我絕對相信26fun所有版主有量度冇小器呀? ← 擦鞋?
3 n( X: m; i7 U: Q4 K$ P' Zvbvb 發表於 2010-2-16 05:16 PM
: B2 H6 I; n/ I. _# u係呀 ... 因為持相反意見者 , 除我 , 都己經人間精發
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。