<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港真係咩人都有~~~
返回列表 回復 發帖
個侍應態度真係有問題, 罷明係佢懶唔想做
係個男食客EQ低, 少事一單嘟控制唔到自己啲皮氣, 佢點同人相處呢.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
係個男食客EQ低, 少事一單嘟控制唔到自己啲皮氣, 佢點同人相處呢.8 L5 y! y3 C  A: {9 J+ K0 n0 D
bobo21 發表於 2010-2-16 06:41 PM
我很贊同!

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
日日放啲中國人落嚟咪會變成咁囉...
本帖最後由 bobo21 於 2010-2-16 08:03 PM 編輯 , W. J4 W# _6 w* O" Z, g! P/ @
. V$ B* O4 z1 {( W5 {# `+ u) k, x
我很贊同!$ S! `, P; i, }2 r' e% T
vbvb 發表於 2010-2-16 07:53 PM
! O  `3 N/ W. L  d

! a1 n" ^( j4 W/ Z- x 又唔係自己唔啱(講個男食客), 洗鬼發皮氣, 洗鬼發噤大皮氣咩, 真岸9.
- o4 ?% I# C. v5 J- f% j5 `1 K6 K: w: m! Y# M
又要睇苟苟_苟芸慧嚕...
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
7 m8 ]. O, s( w' V
5 l4 _5 I5 [: \3 J3 d  e! O
又唔係自己唔啱(講個男食客), 洗鬼發皮氣, 洗鬼發噤大皮氣咩, 真岸9.
, {& a6 D* o7 k* H& b, g8 e0 S) e% _$ c$ _% s. M
又要睇苟苟_苟芸慧嚕...
5 w9 v7 X* ?7 x7 q, S/ ibobo21 發表於 2010-2-16 08:01 PM
仲係好大力掟筷子

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
日日放啲中國人落嚟咪會變成咁囉...$ }  A8 {, b3 L/ c: L2 o
skyhookii 發表於 2010-2-16 07:56 PM
睇個食客應該係香港人..

.
.
仲係好大力掟筷子
3 E' n9 I/ f6 w% ~2 W4 ~6 D& |vbvb 發表於 2010-2-16 08:12 PM
  w1 x7 ?1 Z# \" s; n2 l
- L( C& g1 w/ ^9 l我支, 你有講過, 旦, 喱啲人..>晒氣.

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2010-2-16 08:34 PM 編輯 - l9 w: x2 H/ {# G4 H2 _; v

' E' m* I1 _' d7 s
係個男食客EQ低, 少事一單嘟控制唔到自己啲皮氣, 佢點同人相處呢.. x" ]+ A" K" j' d) A" k# O: G
bobo21 發表於 2010-2-16 06:41 PM
隨便在公共場所發皮4 的人 eq高極有限

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港真係咩人都有~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。