<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍] Lavina, Rainbow,Jess,Christy Lee, Debbie Lo 等-Nokia X6 promotion
返回列表 回復 發帖
實有人放

得個嘈.......
新蒸頭....炒蝦拆蟹滿場飛......
影多d 靚相啦

自娛同分享仲good 吖

嘈少陣唔洗死ge
叫 cat, 我至在冬天影下少布
角都 發表於 2010-2-18 12:22 AM
Cat chan

呢幾日都好似有隻貓係MK失蹤咗
今日去到,上演左套賀歲片, 叫"全城圍攻四靈久"
由於太精彩, 途人都忍不住拍左片

另外,下星期報左影bikini
角都 發表於 2010-2-17 10:45 PM
說人是非者,便是是非人
果日係邊個搞事,各位自己心照......
假如如果有人係呢度對在下又或者對EASYCHANNEL作出任何構成聲譽受損之言論
必定追究到底......
國父遺訓 : 革命尚未成功,同志仍須努力
第一個好靚女, 請問叫咩名
片呢
說人是非者,便是是非人
假如如果有人係呢度對在下又或者對EASYCHANNEL作出任何構成聲譽受損之言論
必定追究到底...... ...
fanling409cq 發表於 2010-2-19 12:24 AM
你都要對自己言行有所反思 bor .......

我係Sony A700 with minolta 80-200 白 lens....
坦白 say....菜街是 public area....
models not belong 你一个人...
人人可影...
冇位影咪等一陣囉...
唔係你黎到老馮一定要比位你影架....
互相讓一吓...
真係影少一两個shot 會死人?
影 models ....自娛啫.....
同你say 咁多嘢...
只係想保持菜街影models 時...龍友在互諒互讓情況吓進行...大家出黎影...想happy 啫
記住...人必自侮而人侮之
少一个敵人.
多一个friend.......仲好啦 ^ ^
當你有一隻食指指向人....
記往 at the same time...有三隻手指....係指向自己

評分次數

• d228216

你都要對自己言行有所反思 bor .......

我係Sony A700 with minolta 80-200 白 lens....
坦白 say....菜街是 public area....
models not belong 你一个人...
人人可影...
冇位影咪等一陣囉...
唔係你黎到老馮一 ...
chewlun3 發表於 2010-2-19 03:04 PM
依位人兄講得好,有位咪讓下law, model 唔係為某人而影, 個個市民都可影的
出嚟影相,唔駛小事化大ge, 地球唔係為某人而轉, 自量下啦
說人是非者,便是是非人
必定追究到底...... ...
fanling409cq 發表於 2010-2-19 12:24 AM
好ar, 如果有人對你們講出傷害言論,必定告訴之
建議請大律師告個d 講你是非的人,罰埋佢地錢,仲gd ar
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍] Lavina, Rainbow,Jess,Christy Lee, Debbie Lo 等-Nokia X6 promotion

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。