<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防
返回列表 回復 發帖
我今晚會打上年既一件事 , 你幫眼睇睇我咩問題丫~~. p# v( s- j1 _: g4 N" @
(我E+約人踢波 , 遲D見 ... )
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
3 W3 ^9 h1 {) q+ c* {我都唔知點解 ... 小學初中都好地地 , 到高中就開始有 "恐女症"
2 H7 d# \$ e4 f1 R: ^2 U+ a: j; l搭巴士執邊果個係女 , 我都成個貼晒玻璃咁 , 見到女仔仲唔曉講野0 @% p( F. j  m" P- p
慘就慘我又係花痴 , 日日幻想D愛情故情節 , 睇晒D台灣愛情劇
* f8 G! I) k1 G$ H+ t希望有個好似ELLA咁既 .... z! [; ]3 U% A& D* ]$ |7 f) z# f1 A
e_e 發表於 2010-2-24 06:30 PM
恐女症﹖但又是一個日日幻想愛情的花痴﹖如真是如此矛盾﹖那請你要看心理醫生吧!
我今晚會打上年既一件事 , 你幫眼睇睇我咩問題丫~~  @0 S4 p  S+ O( Q0 E
(我E+約人踢波 , 遲D見 ... )
# T& v/ B4 C+ `0 v  ?, C, j/ ?e_e 發表於 2010-2-24 06:33 PM
幫眼睇睇你咩問題﹖你為甚麼信我的眼光呀﹖我可以幫到你咩﹖但我就瞓咯!
幫眼睇睇你咩問題﹖你為甚麼信我的眼光呀﹖我可以幫到你咩﹖但我就瞓咯!6 K5 @  p* d5 u- {* a/ D1 M& i
goodnicelady 發表於 2010-2-25 12:15 AM
) H4 U) i9 K4 s7 B& ]
我都係喎 , 咁我明日先寫拉 (懶人性格再一次體驗)- V6 C, r% f0 _: S" L# T. r1 D
沒甚麼 , 我想問女孩會比那些 "我地唔溝女 , 只會等女溝" "直接走去嘴佢得架拉" 既男生好吧 ...
恐女症﹖但又是一個日日幻想愛情的花痴﹖如真是如此矛盾﹖那請你要看心理醫生吧!9 ^0 Z! Y7 c% H" ?+ X
goodnicelady 發表於 2010-2-25 12:13 AM
* t# w. l8 \' B2 m/ |: ?也不是太不合理吧 , 花粉敏感的也有愛花人吧 ... 太監也可以好色呢
# {' }! V5 j# Q/ `/ g% d; L我都係喎 , 咁我明日先寫拉 (懶人性格再一次體驗)7 ?- V5 s3 @* k, ~, k
沒甚麼 , 我想問女孩會比那些 "我地唔溝女 , 只會等女溝" "直接走去嘴佢得架拉" 既男生好吧 ...
6 G; \3 z0 T3 Re_e 發表於 2010-2-25 12:20 AM
佢一早鐘意你就話去咀佢啫!千期唔好呀!唔係的話佢不但告你非禮罪,而且會令她好討厭你架!
佢一早鐘意你就話去咀佢啫!千期唔好呀!唔係的話佢不但告你非禮罪,而且會令她好討厭你架!
" L* x& C# N/ ^3 Y; Ogoodnicelady 發表於 2010-2-25 12:25 AM
/ l; V1 A& A6 L, e7 G咪係羅 , 聽佢地講就死硬拉 , 問女仔安全D ...
, M) j- p/ Y2 y3 W( X
也不是太不合理吧 , 花粉敏感的也有愛花人吧 ... 太監也可以好色呢+ l) P: S: Y7 R, ?1 k* U( u3 z
e_e 發表於 2010-2-25 12:22 AM
如你抗衡到就無問題啦!不然你就可苦呢!因為要對抗自己的心魔喎﹖
如你抗衡到就無問題啦!不然你就可苦呢!因為要對抗自己的心魔喎﹖4 _2 @8 ]* b. _: L  Z, f
goodnicelady 發表於 2010-2-25 12:32 AM
- a2 x# J9 d' a4 i. c可以唔抗衡咩??? 人本身就想擁有一切 , 男人就想有晒天下所有美女 ,0 X" N9 ~& `, J2 `- _* L
每個人每天都生活係抗衡之中 , 只係一D用道德既說詞說服自己不要亂幹 ,
# d& u8 u& A$ d$ F3 Y一D係直接去幹 ... 我唔覺得有人可以無邪念 , 只係刻制到唔到既分別
- }. h+ M, Y- p" ]可以唔抗衡咩??? 人本身就想擁有一切 , 男人就想有晒天下所有美女 ,
: h  J* Q8 f7 W每個人每天都生活係抗衡之中 , 只係一D用道德既說詞說服自己不要亂幹 ,
; `% S- r/ n8 J5 a一D係直接去幹 ... 我唔覺得有人可以無邪念 , 只係刻制到唔到既分別 ...
, x! R: W% _: y& D' _" z7 @9 `e_e 發表於 2010-2-25 12:39 AM
對啊!人之常情喎!貪婪美色也是正常男人的一貫作風!但都要看自己受唔受得到!如自己的條件等……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。