<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防
返回列表 回復 發帖
1# goodnicelady
% `) a- c; Z4 ], t+ O喜歡人大可以向對方透露, 點解要咁賤格~
1# goodnicelady - ]2 }9 B1 I1 I) R0 }  A0 d
喜歡人大可以向對方透露, 點解要咁賤格~, J3 s* a9 k2 A1 S* P5 T# N/ L
霞o青^^ 發表於 2010-2-27 01:57 PM
表明都不會接受他,他玩世不恭!幾靚仔幾有錢都不接受他,因無安全感!我只要一個實實在在愛護疼惜我的人就夠!無錢可以一齊捱!一齊苦中作樂……一齊面對餘生……
表明都不會接受他,他玩世不恭!幾靚仔幾有錢都不接受他,因無安全感!我只要一個實實在在愛護疼惜我的人就夠!無錢可以一齊捱!一齊苦中作樂……一齊面對餘生…… ...# }+ M$ z/ |" }
goodnicelady 發表於 2010-2-28 01:44 AM
+ S# H+ O' I  v6 S+ r' \! X6 b我成日覺得講得出ED野既人 , 窮極有限
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
* U. _4 }8 `* H
我成日覺得講得出ED野既人 , 窮極有限
0 J! C: Z  q/ F7 G2 ie_e 發表於 2010-2-28 01:57 AM
偏偏我男友就負債60幾萬…
偏偏我男友就負債60幾萬…
! T( P# S" I. k4 }# D. l% z' R, K  z) Vgoodnicelady 發表於 2010-2-28 02:25 AM
賣佢上深圳做鴫拉
賣佢上深圳做X. P6 ?! J# ]  T* `: Z+ H. @3 e
e_e 發表於 2010-2-28 02:28 AM
喂~咪愈講愈過火~) \( d  b, `  o+ C( a! i8 j
到時焗我做野就唔好啦~
喂~咪愈講愈過火~
0 w( H1 B: I4 L$ @4 i到時焗我做野就唔好啦~
# ]9 K% G) M& f自由神 發表於 2010-2-28 02:30 AM
哈哈!辛苦你啦!這個小鬼好頑皮!但可愛……

評分次數

哈哈!辛苦你啦!這個小鬼好頑皮!但可愛……1 e* ~6 M/ T/ v0 T$ i
goodnicelady 發表於 2010-2-28 02:35 AM
佢個底有幾花你唔知咋 1 y4 T7 v7 p. n, R  g. F: i8 h
難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛” 0 G7 u4 Z) F1 \$ V* |  q
佢真係有幸運啦~ ) K$ J6 w/ S, p$ S2 l2 x' X

4 Y6 t) d/ W  q* S如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~2 \8 {+ c/ ]: {' b
我實會處理嫁 ~
佢個底有幾花你唔知咋
; V9 z" v& r# Y5 Y- G; P! _: J難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛”
$ \/ ]1 F! B) a5 T0 k. ?% M佢真係有幸運啦~ $ ~$ ~/ @% K. o) t* }2 V6 I  u
1 E$ P) O7 z3 c0 K: r1 j  G6 h  J0 ?
如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~
# o, ]# ~6 |5 g; X# a我實會處理嫁 ~ ...
# M& K0 ~1 K, E5 o自由神 發表於 2010-2-28 02:39 AM
無咩野 , 係用粗口罵版主 , 同貼D嚇到人陽萎既相姐
無咩野 , 係用粗口罵版主 , 同貼D嚇到人陽萎既相姐
# P" g' q( v7 p4 X  Ae_e 發表於 2010-2-28 02:55 AM
頑皮小鬼呀! 用粗口罵版主仲話無咩野呀﹖你被人用粗口問候你和罵你會點呢 同貼D嚇到人陽萎既相啫呢度係正經論壇,不是賣弄乜乜的地方呢﹖你都識得講「嚇到人」啦!你話你係咪頑皮呢﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。