<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防
返回列表 回復 發帖
1# goodnicelady 5 P; [/ T5 {# r5 p9 y
喜歡人大可以向對方透露, 點解要咁賤格~
1# goodnicelady ! ~1 s6 a# W9 T' h, F- U
喜歡人大可以向對方透露, 點解要咁賤格~3 P  A; z: t. j/ h( b0 K$ x9 Y' W
霞o青^^ 發表於 2010-2-27 01:57 PM
表明都不會接受他,他玩世不恭!幾靚仔幾有錢都不接受他,因無安全感!我只要一個實實在在愛護疼惜我的人就夠!無錢可以一齊捱!一齊苦中作樂……一齊面對餘生……
表明都不會接受他,他玩世不恭!幾靚仔幾有錢都不接受他,因無安全感!我只要一個實實在在愛護疼惜我的人就夠!無錢可以一齊捱!一齊苦中作樂……一齊面對餘生…… ...1 C! S- V8 a7 l" t4 j
goodnicelady 發表於 2010-2-28 01:44 AM
6 `2 H2 Q1 i% ~2 d5 u我成日覺得講得出ED野既人 , 窮極有限
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
1 R" p4 I) y9 y' E
我成日覺得講得出ED野既人 , 窮極有限4 I8 g- V% T% m' f  }3 E' v
e_e 發表於 2010-2-28 01:57 AM
偏偏我男友就負債60幾萬…
偏偏我男友就負債60幾萬…
* g% i* f) p. v( r: T4 j8 Qgoodnicelady 發表於 2010-2-28 02:25 AM
賣佢上深圳做鴫拉
賣佢上深圳做X
# t9 H' A$ b. |- W5 t7 s, P; Le_e 發表於 2010-2-28 02:28 AM
喂~咪愈講愈過火~, d" j! k) ?- @2 a
到時焗我做野就唔好啦~
喂~咪愈講愈過火~
) A1 o1 S" n- t$ L: ~- m! e到時焗我做野就唔好啦~
5 ]9 z7 {8 l1 E4 p2 e& u  @8 k自由神 發表於 2010-2-28 02:30 AM
哈哈!辛苦你啦!這個小鬼好頑皮!但可愛……

評分次數

哈哈!辛苦你啦!這個小鬼好頑皮!但可愛……1 w4 _; W: l4 t3 G
goodnicelady 發表於 2010-2-28 02:35 AM
佢個底有幾花你唔知咋 . N; O7 y0 |( d0 H
難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛” " I9 P# P; f4 {( t
佢真係有幸運啦~
  K# @( r% A) Q/ T
0 G2 p- n1 q+ {2 h+ r( o9 |如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~
" e9 r" N' {3 A6 D: }) K/ V我實會處理嫁 ~
佢個底有幾花你唔知咋 ) Q# O- W; D- u+ ?0 h/ i" d
難得你大人有大量,無怪佢仲笑說佢“頑皮、可愛” ; O- X. I  T6 K2 {- m- \
佢真係有幸運啦~
$ H& [1 u1 g+ B7 ?' G& `/ @) s- U" ?2 U) p6 g. r
如果有咩日後有咩說話令你感到唔舒服既話,大可講我知~5 s) h: C( W4 C" Y
我實會處理嫁 ~ ...- T$ d6 @( N! K  Z! b# y. ]1 x
自由神 發表於 2010-2-28 02:39 AM
無咩野 , 係用粗口罵版主 , 同貼D嚇到人陽萎既相姐
無咩野 , 係用粗口罵版主 , 同貼D嚇到人陽萎既相姐5 X6 ?0 {" R' `# x( n: g
e_e 發表於 2010-2-28 02:55 AM
頑皮小鬼呀! 用粗口罵版主仲話無咩野呀﹖你被人用粗口問候你和罵你會點呢 同貼D嚇到人陽萎既相啫呢度係正經論壇,不是賣弄乜乜的地方呢﹖你都識得講「嚇到人」啦!你話你係咪頑皮呢﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 似熟賣熟,唔熟唔食,熟人 都要防,防不勝防

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。