<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [原創] 以後祝老人長壽要小心~~
返回列表 回復 發帖
千萬歲係人魔啦,  唔得呀))))))))))) J+ e+ T# A% r) K( p$ m
中國心 發表於 2010-2-28 03:05 PM
怎樣唔得呢﹖人魔又何況呢﹖最緊要是有生命氣息呢!但個「魔」字又幾得人驚就真呢!!
) F& d! e7 K4 a) `
) b* Y/ }5 t4 H4 l7 C
* ^1 I5 x  T( m: ]( @
( K) @& U2 g: I3 \0 M5 v6 e* {
咁下次真係要祝長命千歲....
) I9 m+ X6 z9 `) t3 b6 r# \4 \jojojojoj 發表於 2010-2-28 03:22 PM
千歲係皇帝別稱呀又唔可以隨便祝呢句呀
怎樣唔得呢﹖人魔又何況呢﹖最緊要是有生命氣息呢!但個「魔」字又幾得人驚就真呢!!  l8 H* A; W$ h. x2 L: _
goodnicelady 發表於 2010-2-28 03:27 PM
人魔吸血架
皇帝 = 人魔 ??
5 \6 P# p+ V' O2 j* P: D/ s中國心 發表於 2010-2-28 03:27 PM
5 `! Z& O( g3 t: c7 h
& v' c  t6 e2 P! p* }1 E
祝長命百五歲....*
/ C, L9 d' X# @# {6 X, }* `中國心 發表於 2010-2-28 03:27 PM
千歲係皇帝別稱呀又唔可以隨便祝呢句呀!而家都無皇帝!咁叫無所謂啦!
千歲係皇帝別稱呀又唔可以隨便祝呢句呀!而家都無皇帝!咁叫無所謂啦!- n$ K0 V. [( k& a
goodnicelady 發表於 2010-2-28 03:41 PM
係! 女皇.
係! 女皇.
" M. Q+ N& H. b4 ]% d中國心 發表於 2010-2-28 03:43 PM
叫我女皇﹖即是話我霸道﹖有貶意的意思呢!﹖
叫我女皇﹖即是話我霸道﹖有貶意的意思呢!﹖
( a$ L; j7 |$ z$ L* I, Kgoodnicelady 發表於 2010-2-28 03:47 PM
無貶意, 但有敬意, 尊敬女皇有1000歲
無貶意, 但有敬意, 尊敬女皇有1000歲 # K  {7 p0 X- _# l" J) v$ l
中國心 發表於 2010-2-28 04:03 PM
我都係講下笑啫!唔使講D野咁令人感動呢!我會飄飄然架!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [原創] 以後祝老人長壽要小心~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。