<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [原創] 以後祝老人長壽要小心~~
返回列表 回復 發帖
叫我女皇﹖即是話我霸道﹖有貶意的意思呢!﹖  ^- E8 x' w+ ?5 o$ v* ?, U
goodnicelady 發表於 2010-2-28 03:47 PM
7 g+ C6 N% B! @0 M7 c* m
E+宅男叫你女王好過叫你女神 , 叫你女王佢最多唔鐘意你 ,
7 d6 K/ Y* C. }) F* E叫你女神就 ... 同AV女優一樣地位 , 你自己唸拉
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
, e! e: e$ q: R4 s) i# mE+宅男叫你女王好過叫你女神 , 叫你女王佢最多唔鐘意你 ,
9 g/ k; }4 h0 ?' O1 O; F9 f- R. A叫你女神就 ... 同AV女優一樣地位 , 你自己唸拉
3 V+ T$ c/ q! G3 \e_e 發表於 2010-2-28 08:00 PM
咁唔係宅男叫我女王或女神代表咩呢﹖﹖話時話你身處在台灣有無facebook架﹖
咁唔係宅男叫我女王或女神代表咩呢﹖﹖話時話你身處在台灣有無facebook架﹖% S& q! @  Q  x1 f
goodnicelady 發表於 2010-2-28 08:05 PM
$ v" {2 W0 M( q3 U7 G
傳統男人叫你呢兩樣都OK架 , 叫你女王既係願意比你奴役7 ?: {2 S  H  k) [' A/ c
叫你女神(其實傳統男人只會內心封你 , 唔會用口叫) , 即係佢好仰慕你& _) i6 W1 Q1 h2 E+ {
(SHE的ELLA就是我女神了)
; Q, h; G7 _* U3 j# D1 ^" |) u/ }/ x
無 ...
咁唔係宅男叫我女王或女神代表咩呢﹖﹖話時話你身處在台灣有無facebook架﹖$ v/ l  T! g  T; x. G# {* Z- l+ f. E
goodnicelady 發表於 2010-2-28 08:05 PM
, \) e7 M5 z: X. g' q* G; [
http://www.26fun.com/bbs/thread-221392-5-1.html7 Y# C2 `8 e6 v: W: E& z! o& j! [; W
#42 比D意見丫
你有FB, 我add你吖
: m0 s- t, v/ S2 L; F中國心 發表於 2010-2-28 08:20 PM
由我add 你吧﹖
% M' ?  ~7 p4 V
http://www.26fun.com/bbs/thread-221392-5-1.html. z" l) k8 d; N5 t* a8 {
#42 比D意見丫  F  ^6 A+ [5 q+ A: |* ^0 ]9 Z
e_e 發表於 2010-2-28 08:21 PM
唔明你講乜﹖比咩意見呢﹖
唔明你講乜﹖比咩意見呢﹖
& c" v$ z4 Z3 e- j* pgoodnicelady 發表於 2010-2-28 09:05 PM
$ Q6 u8 T) x0 ~5 X
點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~  ... E句唔會唔明拉
" m2 Z- L' O% G6 o$ s係反而唔明點解咁多咁迷D排骨(指身形) 筷子(指很瘦的腿) 鏡(指胸部) 洗衫板(同上) ... (係咪嘴賤左DD??? )
* w& d6 _" E; ?* s- L$ V6 ?點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~  ... E句唔會唔明拉% X  N9 W9 J; B# M0 f' c) Q
係反而唔明點解咁多咁迷D排骨(指身形) 筷子(指很瘦的腿) 鏡(指胸部) 洗衫板(同上) ... (係咪嘴賤左DD??? ) ...
$ [& ?( [6 }( S& T. q  U7 me_e 發表於 2010-2-28 10:01 PM
' X; g$ y6 Z) e: Q9 X, i
點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~  ... E句唔會唔明拉- ^9 |我覺得有點牛頭
. m# x% ]8 A% D5 }; m/ e  E- T有點牛頭唔撘馬咀的感覺!但或許了解你所言,你指的那個細威是黑人﹖事實都正如你所言是好立體,視覺效果是一流!但莫怪我講句,黑人的皮膚我不懂欣賞!但都讚賞你不浪費造物主所作呢!
7 O: b5 c2 s! H2 F0 ~- M6 D7 T5 u' R& u0 m# X2 J8 D0 Q. R* k; E' F6 ^" F8 [
係反而唔明點解咁多咁迷D排骨(指身形) 筷子(指很瘦的腿) 鏡(指胸部) 洗衫板(同上) ... (係咪嘴賤左DD??? )欣賞一個人不一定是欣賞他的外表形態的,可以是內在美的!但我諗他們可能迷她們的樣貌、皮膚……或現今流行的纏瘦的……後話:你個咀我就唔知點樣﹖……但你所言就真係有點兒那個……hahaha……
祝佢可以臨老入花叢咪夠囉~!
" W3 L/ o/ m1 I% a* o9 u點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~  ... E句唔會唔明拉- ^9 |我覺得有點牛頭
4 g/ W: O2 w) d1 a- h  W* \: o有點牛頭唔撘馬咀的感覺!但或許了解你所言,你指的那個細威是黑人﹖事實都正如你所言是好立體,視覺效果是 ...
8 K+ z; X, V) P' [; \goodnicelady 發表於 2010-3-1 12:13 PM
2 F. p$ Y+ i7 K8 L
我睇錯你拉 !!! 我以為你係有識見既熟女 , 但估唔到你滿口歧視 ...
+ o# x8 S' O. b2 v; `; R, x: T係呀 , 潮流興瘦呀 , 但係咪健康先??? 做女人要有智慧 , 姐姐妹妹 , 唔好理男人鐘意咩: Z- j$ J# T& e  s0 \( [
更加唔好做廣告 名牌既奴才 , 唔好盲目於主流審美觀 , 咁先可以活出真自我架 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [原創] 以後祝老人長壽要小心~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。