<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [原創] 以後祝老人長壽要小心~~
返回列表 回復 發帖
叫我女皇﹖即是話我霸道﹖有貶意的意思呢!﹖1 ~$ @0 L1 a  e, V6 h$ s& w
goodnicelady 發表於 2010-2-28 03:47 PM
6 [. c1 A" ]: d: h" @
E+宅男叫你女王好過叫你女神 , 叫你女王佢最多唔鐘意你 ,
! N# r& q& X  v5 F  Y" \$ d! K叫你女神就 ... 同AV女優一樣地位 , 你自己唸拉
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
' a' H1 ]8 n2 l- N! W" z* cE+宅男叫你女王好過叫你女神 , 叫你女王佢最多唔鐘意你 , ) O0 @& |- o" M9 b
叫你女神就 ... 同AV女優一樣地位 , 你自己唸拉8 z! J3 n, w: e! B' P
e_e 發表於 2010-2-28 08:00 PM
咁唔係宅男叫我女王或女神代表咩呢﹖﹖話時話你身處在台灣有無facebook架﹖
咁唔係宅男叫我女王或女神代表咩呢﹖﹖話時話你身處在台灣有無facebook架﹖8 D% g- ~9 Y6 w) Y( o5 m2 Y* ?. C5 k
goodnicelady 發表於 2010-2-28 08:05 PM
5 B3 r# C6 G+ o+ v8 P+ J2 w7 I傳統男人叫你呢兩樣都OK架 , 叫你女王既係願意比你奴役
. I+ B0 _) f* E' H- u3 G叫你女神(其實傳統男人只會內心封你 , 唔會用口叫) , 即係佢好仰慕你% T1 d: n8 I) t3 ~$ o6 Q3 D
(SHE的ELLA就是我女神了)# o8 ^' m$ K- W# z1 k

8 K% N8 e) ~* T' ]0 u6 B無 ...
咁唔係宅男叫我女王或女神代表咩呢﹖﹖話時話你身處在台灣有無facebook架﹖
! k" u( W* H4 jgoodnicelady 發表於 2010-2-28 08:05 PM
! f7 ^8 V* N) x" u% [& x
http://www.26fun.com/bbs/thread-221392-5-1.html
/ w+ b2 A: @4 ?! C- ?! Y#42 比D意見丫
你有FB, 我add你吖
3 |$ J* \8 L3 {( g5 m中國心 發表於 2010-2-28 08:20 PM
由我add 你吧﹖
$ w8 ?6 \8 ]( R0 O1 X7 z0 O. g
http://www.26fun.com/bbs/thread-221392-5-1.html4 q% {( U; K9 a7 N' t
#42 比D意見丫
( S4 Z+ Q9 \9 K: q0 f/ d$ T6 De_e 發表於 2010-2-28 08:21 PM
唔明你講乜﹖比咩意見呢﹖
唔明你講乜﹖比咩意見呢﹖0 L- Z- F$ h# p/ e. E$ u, @3 |
goodnicelady 發表於 2010-2-28 09:05 PM
8 [" C; h* I) W# E: S! f點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~  ... E句唔會唔明拉0 T" }2 u1 s, h6 F
係反而唔明點解咁多咁迷D排骨(指身形) 筷子(指很瘦的腿) 鏡(指胸部) 洗衫板(同上) ... (係咪嘴賤左DD??? )
3 M1 t! C' _( v
點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~  ... E句唔會唔明拉
, p5 v+ F7 s3 ?  ^! T係反而唔明點解咁多咁迷D排骨(指身形) 筷子(指很瘦的腿) 鏡(指胸部) 洗衫板(同上) ... (係咪嘴賤左DD??? ) ...9 X: h0 {' Y) q& j+ I
e_e 發表於 2010-2-28 10:01 PM
) |: Z& b1 `$ X5 ~7 h
點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~  ... E句唔會唔明拉- ^9 |我覺得有點牛頭
( M5 N" U' O4 J  f4 j有點牛頭唔撘馬咀的感覺!但或許了解你所言,你指的那個細威是黑人﹖事實都正如你所言是好立體,視覺效果是一流!但莫怪我講句,黑人的皮膚我不懂欣賞!但都讚賞你不浪費造物主所作呢!
( i7 f! W5 Q  q" N. J6 D7 T5 u' R& u0 m# X2 J8 D
# ^$ I8 `) @& g& |係反而唔明點解咁多咁迷D排骨(指身形) 筷子(指很瘦的腿) 鏡(指胸部) 洗衫板(同上) ... (係咪嘴賤左DD??? )欣賞一個人不一定是欣賞他的外表形態的,可以是內在美的!但我諗他們可能迷她們的樣貌、皮膚……或現今流行的纏瘦的……後話:你個咀我就唔知點樣﹖……但你所言就真係有點兒那個……hahaha……
祝佢可以臨老入花叢咪夠囉~!
; @& v  v- P6 D$ f點解唔岩??? 細威整個身材其實好立體 , 視覺效果一流~~  ... E句唔會唔明拉- ^9 |我覺得有點牛頭
' d  Q! m8 D2 w: W. i有點牛頭唔撘馬咀的感覺!但或許了解你所言,你指的那個細威是黑人﹖事實都正如你所言是好立體,視覺效果是 ...
+ @) j" C' c$ J( t: a! Qgoodnicelady 發表於 2010-3-1 12:13 PM
. D- N2 N$ l+ y/ d: ?
我睇錯你拉 !!! 我以為你係有識見既熟女 , 但估唔到你滿口歧視 ... 9 k8 `0 c+ C9 j6 a
係呀 , 潮流興瘦呀 , 但係咪健康先??? 做女人要有智慧 , 姐姐妹妹 , 唔好理男人鐘意咩3 y2 ]- }$ D# t& F5 i# {
更加唔好做廣告 名牌既奴才 , 唔好盲目於主流審美觀 , 咁先可以活出真自我架 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [原創] 以後祝老人長壽要小心~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。