<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?
返回列表 回復 發帖
不馬虎, 盡量做好每件事 對自己有交待已經係啦
; r6 E8 ~4 o0 v. T0 w
係呀!, r5 ^% y" p3 j( R" A. i9 @; J
有少女認為賣肉賺錢買名牌袋係自力更生冇乜問題,  就係將既有的價值觀扭曲了.: U' ]' n1 b+ G* O. G" F7 ~1 K7 f
vbvb 發表於 2010-2-26 07:52 PM
; F3 E2 `" `) ^; R/ Y- u1 i! M
不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,4 y& o2 E( V7 S
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...( I) S/ I8 m1 x5 w
: x0 A& W+ [6 w; z% T) L/ T
我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地/ c% R! e+ F" _5 |1 V4 f# y
而我個人又認為 , 做妓女有咩問題??? 如果你唔覺得性係羞恥的: j+ A' n7 v- V# @* f
做妓女其實有咩問題??? 問題其實係咪因為佢地賺錢太易???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
4 Y, y5 x0 V1 f" J. F不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,
; |' S! n# Q% E& n5 ^( B5 f! t9 c& Z都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...
8 f7 }) }8 ~/ `& r
/ B+ s, m8 l: i8 d+ j4 q我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地
# U' }/ _' c& i. T2 C4 ^而我個 ...  n0 ?" M( r) G  _4 w  i
e_e 發表於 2010-3-1 09:07 PM
$ g+ p, X; I# A0 V- V! q% d; i, v
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
' v+ w2 G) h- v% ]1 _" P
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.   ~4 O$ a0 N3 \. W/ @  r; _. X) f" ~( V8 _
vbvb 發表於 2010-3-3 11:38 AM
$ R1 t& A; l) x你又笑???
- @1 H% l- x& b6 [6 W; e+ c: B1 M5 F& C2 M
到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
3 [. H/ ~% N4 c& V5 `9 ^# ?9 b
你又笑???
* m# d% q, F; S+ e
* y, v; P1 q# {! s% V; U) ~9 m到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
" z; }; y& i, I' d  j7 R! p8 le_e 發表於 2010-3-3 12:01 PM
1 V9 m9 u: L" e2 ?8 h我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
# R# Q  }" h, ^* B/ {
我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.
6 G1 y+ b4 C5 nvbvb 發表於 2010-3-3 08:57 PM
( _- j) O+ h6 z5 b你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
6 X, I* r# i/ E
你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
" _- @8 w8 y/ \. Q3 Q+ h0 ze_e 發表於 2010-3-3 10:40 PM
9 C- _; C4 w4 o1 q: k
幾時有話唔可以???  k7 i6 _! n5 U: s+ c( u1 A
有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。

.
.
' B& T" }/ N) T4 h6 `: c* A幾時有話唔可以???
# O6 h8 M' A  D  i8 H2 ]# l* B有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。
- J9 Q" ^% \. K* W5 avbvb 發表於 2010-3-3 11:29 PM
9 @" x0 H& y5 U$ h$ a
你唔好學板友LALA拉
5 I3 R" ]+ v# P3 S6 V& P
你唔好學板友LALA拉
, z) y! S7 M0 j: ke_e 發表於 2010-3-3 11:46 PM
乜誰?

.
.
乜誰?
; N" ~/ }/ A' B; R& jvbvb 發表於 2010-3-3 11:47 PM
& S0 r/ j* B! D2 L* klalawest
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。