<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖
返回列表 回復 發帖
睇醫生
諗太多野啦你!~% ?' B/ O" N  {1 i
自由神 發表於 2010-3-1 02:19 AM
可能是!但我知道唔關事!
& K  p7 U/ ^  Z8 N

) ~+ Y* P# q+ F7 W% p% b  p- m; S  t, g3 o5 B
勸你不要食太多 , 痛到頂唔順先好食 !!
8 E0 a" A. R! t- s- I% Oselena127 發表於 2010-3-1 08:56 AM
謝謝!我是好大痛到無法頂先食,但都唔得!終於食一些強勁葯先舒緩8成!
6 P& q/ W8 U. u) H
# Q) |0 M/ F. q% x7 N我屋企有跑步機.............' I3 r4 d; [! O5 z0 i
常在床 發表於 2010-3-1 10:37 AM
你屋企有都無用!難道你叫我到你家用嗎﹖頭痛跑步有用嗎?
睇醫生
, ~) B0 O, }( k3 d% O  h$ r/ H魚佬 發表於 2010-3-1 10:49 AM
睇左醫生啦!多謝關心!醫生話我條頸有點問題!可能是頸骨神經問題!需要進一步檢查……
睇左醫生啦!多謝關心!醫生話我條頸有點問題!可能是頸骨神經問題!需要進一步檢查……% a, Y4 @0 {# a/ c- r5 `
goodnicelady 發表於 2010-3-1 11:07 AM
# U& K, s/ I+ e/ t! q/ w4 G7 o. x
3 F- \/ I% m, k* N+ t1 v
8 `) r% K0 e+ {2 A
4 S( L1 X  N+ ^$ N7 m
3 t, c$ H1 z7 @聽聞早上喝一大杯“暖開水“。。。 有助舒緩偏頭痛
... 不妨試試?
睇左醫生啦!多謝關心!醫生話我條頸有點問題!可能是頸骨神經問題!需要進一步檢查……, c: R, F' ?; x% d$ b5 B
goodnicelady 發表於 2010-3-1 11:07 AM
" z6 u% s* E+ ~: k' _' m1 R
係聽埋 "醫神" D歌可能好快D TIM喎
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
Hey~ Lovely how are you today ar~
" M: c( \* _. Z/ M

R8 n$ `5 S- D& _& U
; L" k$ A  W$ z) Q) d0 ~) X
1 z9 ^; i' Z3 ?* S: R8 V9 a2 l" o, g1 P% w8 w4 k- f
聽聞早上喝一大杯“暖開水“。。。 有助舒緩偏頭痛... 不妨試試?
, f, _7 W# _9 }3 }. ~* B% w8 Q2 Bvv1668vv 發表於 2010-3-1 09:13 PM
首先謝謝!我的頭痛不是這麼簡單可以舒緩及止痛的!我是痛得非常嚴重的!甚至普通的特效葯都無法止痛的!這是我多年的經驗!其實我都好感恩,有一個月無食特效葯!是我廿年來第一次咁長歷史無食特效葯!
" y0 H, T% ~* p  d係聽埋 "醫神" D歌可能好快D TIM喎# J' ?/ M* a+ P* V
e_e 發表於 2010-3-1 09:15 PM
係就好咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。