<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖
返回列表 回復 發帖
/ {, I7 k% p5 a' Y

' l( Q, p+ t" ?3 ?$ i3 J. a咁嚴重, 冇咩用
& }9 V3 \7 {, d% n$ \魚佬 發表於 2010-3-2 12:02 PM
對!真的無咩用!
2 j! k& s$ I& e, Z# s4 }! d& Q
可能佢小心我呢!
$ l5 a5 }$ L! p+ F6 G3 D& _3 Bgoodnicelady 發表於 2010-3-3 12:21 AM
5 ~9 q. ]; D( o; @中女姐姐好
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
睇黎妳的情況都好惡搞!有些頭痛跟人一世架,我有幾位朋友都痛左半世!睇妳的post都覺得妳是個開心樂觀者!咁樣既人應不是因煩腦先痛,不是我嚇妳,我諗妳的頭痛都是跟一世!但希望唔係啦! ...: `  k7 M6 {5 P8 X/ _+ Z) N
WP61 發表於 2010-3-2 03:20 PM
嚇不了我,講得一點都無錯,醫生話我可能痛一世!可能啫!我都希望唔係!
嚇不了我,講得一點都無錯,醫生話我可能痛一世!可能啫!我都希望唔係!
9 B% G& z! N9 |4 Ygoodnicelady 發表於 2010-3-3 12:24 AM
咪聽佢亂講!聽日無事,信我
7 z* ~  N. J% v5 p; v
"堅"周炎?係咪長期係電腦前面/睡姿唔好" ]: n1 U4 d4 a9 W9 w/ m: j% c7 W7 L
奇 發表於 2010-3-2 10:07 PM
三者都不是,是患了嚴重偏頭痛,但這三者可能是導火線!
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-3-3 01:04 AM 編輯 : g( F4 c2 f# P$ ]1 m& E- c& f
' p: s1 M. m7 O  L1 i5 ?
$ W& [# Z5 h% t
+ G- u! l1 [$ K: j  G+ U3 X$ T8 B7 M/ C  A- @5 `

8 C8 z" G' ]) J% Z你班衰仔..............
2 M$ V7 }: _, J' T" {0 fBOYDWAN 發表於 2010-3-2 10:16 PM
佢地好有趣,攞我黎開玩笑!有這班人好熱鬧呢!
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-3-3 12:32 AM 編輯 6 B" \( G, D' Z( T( M5 X% G& ?, L, I* Z
: p. r: t3 U6 F6 X" n  x
咪聽佢亂講!聽日無事,信我
& [5 G; z! m+ n9 Q& D自由神 發表於 2010-3-3 12:25 AM
現在仍痛緊!不過信你,但明日還痛怎算呢﹖係咪獎分我以示安慰呢﹖
! C! \+ O+ j6 ^9 O- O) q/ @' T
9 I; a$ ?  _: E& `  i% o6 y
' J3 `% e0 A$ ~! u

& |8 Y( e) m6 @* F1 t; i0 m哇.......... 咁快就比你地發現我~
# Z9 N1 j: b7 B- f  {BOYDWAN 發表於 2010-3-2 10:26 PM
小女子歡迎版主啊!
本來上了床啦!但居然掛住你們這班版友先上來探你們呢!還有親切的版主們!謝謝你們各人的關心!好開心呀!為了見多點你們我今日推了朋友的另一工作!只做一份工!希望見多點你們!因呢度好有親切感!

評分次數

現在仍痛緊!不過信你,但明日還痛怎算呢﹖係咪獎分我以示安慰呢- B  P' Y9 N: M+ l5 N" t9 Y( }- a1 [
goodnicelady 發表於 2010-3-3 12:28 AM
你要幾多我獎幾多囉
/ A& R4 {, X& L2 |: C0 W& q. m只不過我加分有limit嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。