<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?
返回列表 回復 發帖
不馬虎, 盡量做好每件事 對自己有交待已經係啦
+ z5 c0 ~" o" ], m* V4 ?
係呀!
' j2 C5 }. I" ]" l有少女認為賣肉賺錢買名牌袋係自力更生冇乜問題,  就係將既有的價值觀扭曲了.
% T: A% V' E: i6 Vvbvb 發表於 2010-2-26 07:52 PM
' F% P8 \# c, H4 }  d/ M9 i- ]不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,8 O8 F2 y  f5 P0 T* G
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ..., z7 G. Y* D! e: b! f; K

0 E" z/ t  h/ V* F我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地
: i. u5 G3 o1 O$ F# Z而我個人又認為 , 做妓女有咩問題??? 如果你唔覺得性係羞恥的2 I9 }. s6 ?; V2 E* [
做妓女其實有咩問題??? 問題其實係咪因為佢地賺錢太易???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
$ |/ l3 H% F" T! r% y- [不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,, G3 B$ `" G0 S7 \- D% Y+ W, I
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...
4 G$ D2 d: `4 @5 |7 D( Z+ C2 |
" ]. W3 i" A5 K( M3 L- X我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地
6 W- g! ~' d# J* L. y1 _而我個 ...* E; l, c' c) M; N' e+ X# b2 G/ }
e_e 發表於 2010-3-1 09:07 PM
& D/ u0 R3 _0 t' X: i, s) M
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
: Z% t) O$ z  s
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.
: {- z$ }) w- vvbvb 發表於 2010-3-3 11:38 AM
' x( }$ q9 E5 s2 C+ l8 Z
你又笑??? 5 P& `# j& C5 `% I/ c; x% @
5 h6 r" L* T) \$ i9 Y% t8 @
到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
( d8 _# U# a# @4 K7 z- K! A
你又笑???
% E. b, H2 J7 W+ y) J: O4 k
% p% F) \$ u# x  v* n2 u& O到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
2 v  \5 A* C1 le_e 發表於 2010-3-3 12:01 PM
) g& d7 V+ C* M8 s! P
我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
" b5 p$ ?% l! j0 A我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.
3 o2 s; @! v/ `3 u( C: ]! p2 b3 `" Xvbvb 發表於 2010-3-3 08:57 PM
! I: g+ @6 a8 i4 m2 p% W你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
7 E$ U) I/ v9 K3 g+ [) s$ u
你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
7 s! m1 V* u9 g5 g( k% U" qe_e 發表於 2010-3-3 10:40 PM
' `$ B  J/ Z  S" |+ u幾時有話唔可以???
4 w! @% R2 M. h有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。

.
.
0 ^5 S  F/ T+ o& A" X8 R, b' g幾時有話唔可以???
8 x) F" }: k4 }7 `( G1 N有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。: e  d0 G' X  p3 Z3 \
vbvb 發表於 2010-3-3 11:29 PM
( U0 e$ ^" |( c* d
你唔好學板友LALA拉
2 |# p9 Z, d* R3 j
你唔好學板友LALA拉
. u1 p! f( B1 y; I; ^, M  Pe_e 發表於 2010-3-3 11:46 PM
乜誰?

.
.
乜誰?" E! O4 f8 @+ p$ R
vbvb 發表於 2010-3-3 11:47 PM
" G6 k9 [1 G. V# jlalawest
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。