<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
終於有喇~
上年聖誕返工識嘅~ 今年年頭一齊咗喇~ 不過佢而家上咗tasmania
kalos 發表於 2010-3-1 12:45 PM
Wa....

今日我是多麼難過…… 我的愛人終於與世長辭,永遠永遠的離開我了!留下我獨自傷心難過……我心好亂,個手好振……機乎無法打字……無法接受事實……明知他不久會離我而去,但都無法有心理準備……等了好長好長的日子…等佢回來……,但不能等到他健康回來,郤是等佢的遺體由美國運回來……
今日我是多麼難過…… 我的愛人終於與世長辭,永遠永遠的離開我了!留下我獨自傷心難過……
goodnicelady 發表於 2010-3-3 09:23 PM
OMG...Wt's happened
今日接到他的家人話我知佢死左..佢騙我..佢話會回來同我去日本的…
諗番和他的每一個片段好心痛……今日我無法工作……好痛好痛……今日仿似江河缺提.一樣.......有流不盡的淚..哭得肝腸寸斷...個心和個頭一樣甘痛……
今日接到他的家人話我知佢死左..佢騙我..佢話會回來同我去日本的…
goodnicelady 發表於 2010-3-3 09:32 PM
Really sorry to hear abt it....
If U say u know things will happen...
Hope U can pass through it more quickly....
諗番和他的每一個片段好心痛……今日我無法工作……好痛好痛……今日仿似江河缺提.一樣.......有流不盡的淚..哭得肝腸寸斷...個心和個頭一樣甘痛…… ...
goodnicelady 發表於 2010-3-3 09:39 PM
我連陪佢走最後一程都.........無機會...
Really sorry to hear abt it....
If U say u know things will happen...
Hope U can pass through it more quickly....
自由神 發表於 2010-3-3 09:39 PM
我以為我可以!但唔得…唔得呀!……原來無法接受...
自由神 發表於 2010-3-3 09:39 PM
當日佢無故失蹤,我以為佢不要我…但誰知佢不想負累我,我以為和前女友舊情再燃……原來佢有癌病...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。