<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?
返回列表 回復 發帖
不馬虎, 盡量做好每件事 對自己有交待已經係啦
2 B. g) b1 P* P" v* j# F; X係呀!: D$ R: z4 O# f8 k  e. l3 l: j% l
有少女認為賣肉賺錢買名牌袋係自力更生冇乜問題,  就係將既有的價值觀扭曲了.
- P! T: p* Q* lvbvb 發表於 2010-2-26 07:52 PM
! }% N* |9 T4 T# K% {不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,$ V- @5 H+ o: Y* W9 n! N% K6 \$ H* O
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...$ f) U, K0 Y+ n

. ?7 y/ F8 d6 [5 ]* r# o+ Q9 H我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地- e& ^4 k) ?/ }9 S6 T8 E9 ^1 w
而我個人又認為 , 做妓女有咩問題??? 如果你唔覺得性係羞恥的
2 Q: a6 A, X7 o* e5 Z做妓女其實有咩問題??? 問題其實係咪因為佢地賺錢太易???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
! S6 W. l+ q. o: O, W  g  P. x0 a不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,3 n/ l2 N9 p8 d% ?" N* j# b; e
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...& U, @+ _. Z$ i) K- E. {

% G, Y7 v, j* l9 I1 x! _我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地
6 w* x# Y7 w/ b" {而我個 ...
2 g9 S9 v$ ?+ p, G1 H. ce_e 發表於 2010-3-1 09:07 PM
3 @& }0 u( R- ~6 W# E4 q0 a
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
) \1 x, [0 Z" r% W6 t3 S6 H! y/ A* a/ e出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀. . \  O, S0 n8 |& l+ ]+ p8 s
vbvb 發表於 2010-3-3 11:38 AM
" ?) t: R: q% I' `! [! Y
你又笑??? % f8 v9 O: C' ^* q$ |0 ^3 [4 j5 d
  d" r9 ]/ f0 \+ F: K/ G
到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
# G# s# y, f0 Z% T! K
你又笑??? . k+ [5 p, {, P, N

. M) m% x5 Q8 h! C到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???( U0 u4 C1 L& h9 A5 E3 {
e_e 發表於 2010-3-3 12:01 PM
8 C$ c8 d2 B8 o' u6 Y我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
# k: q3 J+ J  Y. v' L6 `
我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人./ J; ^- Z9 I6 R( ]! X+ p$ ~
vbvb 發表於 2010-3-3 08:57 PM
# a* O. h, {% d5 f
你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
: k0 v  R+ E* e! Z$ H你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
; |5 ^& {: F$ Q9 k6 Y& Z1 v# De_e 發表於 2010-3-3 10:40 PM
$ O) ^1 L" h3 a3 X4 i9 [2 f0 ^
幾時有話唔可以???3 p* A, I7 S0 }3 Q+ d
有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。

.
.
- p7 m/ Y& u# l2 E6 D
幾時有話唔可以???" N; M/ p. S5 q
有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。% ^5 `. K  O7 B' X( l- H
vbvb 發表於 2010-3-3 11:29 PM
! B, v1 b" P4 v, D' Q! O8 k+ @/ f0 [
你唔好學板友LALA拉
9 I4 ]8 G6 j; q/ T0 e3 E8 {# F你唔好學板友LALA拉( D0 @' a; E9 G) z' y. @
e_e 發表於 2010-3-3 11:46 PM
乜誰?

.
.
乜誰?2 E/ C/ R' ?) c" Z) z
vbvb 發表於 2010-3-3 11:47 PM
2 m0 K% A% P6 k" e. }: v9 e
lalawest
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。