<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?
返回列表 回復 發帖
不馬虎, 盡量做好每件事 對自己有交待已經係啦
2 D6 C9 |4 u2 H% [1 @  P/ X& V係呀!
) M3 D5 s% r, J+ S有少女認為賣肉賺錢買名牌袋係自力更生冇乜問題,  就係將既有的價值觀扭曲了.: j: K1 O* p3 F
vbvb 發表於 2010-2-26 07:52 PM
' J% i5 G0 I* C$ E3 ?不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,- `+ _* |4 C& Y, h9 M+ m
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...
5 }3 K. e! g# p8 O# u6 v& a: q+ V/ l" Z4 t( m: D! C1 k6 \
我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地" F8 [& ]- b5 L0 _! Z5 [
而我個人又認為 , 做妓女有咩問題??? 如果你唔覺得性係羞恥的
6 w8 @$ ~- h8 k+ C" f. s; _, J做妓女其實有咩問題??? 問題其實係咪因為佢地賺錢太易???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
3 f* [3 Y$ Q4 U0 Z  [+ d3 U7 v
不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,
) Y1 e5 P6 s- K, a" D# v都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...& E# j3 C8 i! L( @
' C; X0 k4 ], [' A/ h* o, n
我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地" C4 t0 X: Q% h; F) {7 G; ]
而我個 ...
) ^& X# v' S4 ^3 ]$ ]e_e 發表於 2010-3-1 09:07 PM
( h0 a% c" F5 W* ?9 I
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
% I* H) o$ ]- f/ \. x) U# s
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀. ( ?, v3 _+ |+ g! a  y6 W4 h& h' @
vbvb 發表於 2010-3-3 11:38 AM
  t, D0 H* ]  ^* Z- e你又笑???
+ I6 _) m* p* R0 m) g
9 H! R% h/ U; ~到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
! m# L$ i* y4 x7 ]
你又笑???
! L8 F# R3 Y. P9 B& B
7 T* ~& z' @& ^+ \% Z3 D到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???# ~  S: ]9 R$ N' x% l+ ]
e_e 發表於 2010-3-3 12:01 PM
. b1 h# M: G$ p+ V7 F& d
我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
0 F5 H9 Q* \. Y0 \' P我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.
4 f& ~2 I( }+ {# hvbvb 發表於 2010-3-3 08:57 PM
2 r8 K( i, _, J# [2 a7 h7 |3 p0 k
你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
, _. I2 e% ^/ {6 [
你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???5 v! |# D* k+ c7 ^9 a; O
e_e 發表於 2010-3-3 10:40 PM
3 x: N! H! f7 g
幾時有話唔可以???8 P5 ~6 [. }7 W/ c6 @7 @  m% X+ h
有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。

.
.
* Q% L4 R9 v, S7 e7 a" p) W0 |; O
幾時有話唔可以???
/ n6 r& A% U1 [, t: ]有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。
, `' V+ L3 J8 x  h  u3 Zvbvb 發表於 2010-3-3 11:29 PM
7 j. v5 q  c5 p- o' ~* d- Z  Q5 ?你唔好學板友LALA拉
- Q; O- l7 E: {/ H4 ]你唔好學板友LALA拉9 U5 v, p* q; B" z; w, I6 D
e_e 發表於 2010-3-3 11:46 PM
乜誰?

.
.
乜誰?$ j6 N4 i% _, s4 b% W/ G
vbvb 發表於 2010-3-3 11:47 PM
. v0 `5 X9 R  R$ s$ x* b# zlalawest
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。