<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的愛人離世了,我此刻無法承受,幫我好嗎﹖
返回列表 回復 發帖
不要想太多 , 睇開 d , 唔好諗埋一邊 , 找人傾傾 !!
6 {+ Y1 o. ~$ t7 [  p
  C- u/ `- Q/ Y/ u" `# q, ~) u支持你 !!' A" T; Q8 h; O  ~
selena127 發表於 2010-3-4 02:03 PM
多謝多謝!
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
* `) u5 `  B! n5 P7 g, o常在床 發表於 2010-3-4 06:28 PM
永不獨行皆因有你﹖
永不獨行皆因有你﹖
+ j) j/ Y: X6 Fgoodnicelady 發表於 2010-3-4 09:43 PM
有主
有主
2 m6 t* a$ I$ \) z% d/ q4 x( g中國心 發表於 2010-3-4 11:35 PM
你都係信主耶穌﹖
你都係信主耶穌﹖
8 f) e1 p4 y7 \0 J) A  G: c, Ogoodnicelady 發表於 2010-3-5 12:09 AM
) ?) j, p4 |, t' |3 ]' m9 J; `
我妹係教徒, 我未係.. D% O' |) Q+ w: }( p5 y8 g" U
你係啦?
, g4 b7 ~. K7 P1 s
我妹係教徒, 我未係.# ?7 i5 x& ?, @: ?/ j  l" y
你係啦?
% S1 l: d; c/ j2 u5 y8 z) m中國心 發表於 2010-3-5 12:14 AM
算是!但無返教會.如我能依靠神就好…

5 n: W8 K4 }, ^6 P. ^3 R0 S: }
永不獨行皆因有你﹖% F- r" `+ t$ b0 v! P
goodnicelady 發表於 2010-3-4 09:43 PM
+ M; F+ {" z. V$ C( ?" F3 L
* v; W, A* U0 @! C
! K6 M3 i3 P: W# r* n8 F9 G7 u* F
常在床 發表於 2010-3-5 12:35 AM
雨洗不盡的傷心,淚不洗不盡的悲愁!我真的想唔哭,但忍不住…每當賭物思人時!只覺心淒淒楚楚!
佢只係回到耶穌身邊姐
0 C) R6 Z5 C  O, k* X9 grip
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的愛人離世了,我此刻無法承受,幫我好嗎﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。