<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
以前玩我就純粹為開心, 依家玩就多一辦要生bb, 都咪話無壓力~
呻嚟托麼, 你犯賤吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2010-3-9 01:30 AM
係啦係啦!mid-term test完就去捉貓啦
點都唔會日日吓話........我神仙咩?
BOYDWAN 發表於 2010-3-9 01:30 AM
呢d叫咩神?
神小?定小神
係啦係啦!走硬嫁啦!
再唔走俾人小露寶嫁啦
自由神 發表於 2010-3-9 01:30
路係你自己咖細佬, 坦白講我真係唔會加意見, 走定留就視乎你認為值幾多喇.
係啦係啦!mid-term test完就去捉貓啦
自由神 發表於 2010-3-9 01:32
聽住先啦劍仙~
呢d叫咩神?
神小?定小神
自由神 發表於 2010-3-9 01:33
啫神~
路係你自己咖細佬, 坦白講我真係唔會加意見, 走定留就視乎你認為值幾多喇.
BOYDWAN 發表於 2010-3-9 01:33 AM
我知道呀...
唔講都話呀...一講值幾多就真係想死...
值Q咩佢...最基本...連價值觀都差好好好遠.....
根本就我係火星人,佢係水星人.....
我之前係唔服輸所以賴死姐....
啫竟然可以稱神?
拜服~
一於做俾你睇!
做咩講講變左二人談
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。