<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾少少對電視/網站意見就等如抬高自己?
返回列表 回復 發帖
1) 唔鐘意“lalawest”係我自由﹐ 批評你都係我言論自由~ 點解你可以批評其它野但我唔得~?
0 i2 w, p/ ^* \. o2) 我地俾少少意見lalawest, 你就要開新post澄清, 乜事~?1 |6 J' m3 \5 A2 U2 g  h
3) 你睇明報South China Post唔代表我要知道﹐ 由始 ...: {7 \+ z1 r) u, ?' f
搜索手 發表於 2010-3-8 02:46 AM
; G6 Q+ m9 o  M# s
勁呀 !!! 全部反彈無回頭
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
以後咪回呢d post由得呢條友病發算啦
7 T3 k1 k4 P4 m佢瘋癲戇狗時我地同佢理性討論% g* s( n; W6 f( D1 ?; \% i
誰認真就輸了
! j% U5 H' w* e  s$ c( }KIU 發表於 2010-3-8 08:45 PM
1 S, L* D' g( j9 `
; z! m5 m8 f* i5 m條友咁Kai,想對他認真其實也很難罷...
[url=thread-222256-1-1.html]俾少少對電視/網站意見就等如抬高自己?[/url] ...
+ R* h/ g8 C$ B( Z; ?" mlalawest 發表於 2010-3-8 01:43 AM
1 x; T# u/ V7 }. b* D/ c2 x係你自己爬上30米高台大大聲話呢度D人係低等人下第人架, 你唔記得?
好耐無番過黎, 尤其sport果邊靜過鬼....
! {: r3 |/ b0 Z* N/ W! Q
7 u- h" O7 {) z' |# A0 v- e好日post, 一上就見有人嘈交...." Q* I' S$ ~; y7 I& Y' m

+ t0 p$ `: @6 v好開心, 嘈多d, 咁先係froum
好耐無番過黎, 尤其sport果邊靜過鬼....$ m" z  _; i/ q; t; G1 v
% [2 T( ~' G: p4 R
好日post, 一上就見有人嘈交....
" W7 l. U0 s6 X5 V6 n) P8 F/ u" ]( W9 O$ |5 V6 V) c3 D
好開心, 嘈多d, 咁先係froum& `) t/ W& s& w4 z# c
filter-052fans 發表於 2010-3-9 01:10 AM
已經嘈左好耐啦1 ~* p2 j7 ^2 ?
唔嘈就死氣沈沈
對唔住﹐ 各位C-hing﹐ 家陣我點抬高自己~?
* l* f" U3 ]$ C  J  \! }1) 唔鐘意“電車男”套劇係我自由﹐ 批評係我言論自由~ 點解你地可以批評其它野但我唔得~? 你地成日叫D藝人做“偽人”又好有品咩~﹖
! P: m0 b& Q& R1 b1 {1 u! N2) 我俾少少意見26fun娛樂aio就 ..., x# y% B  |; }& o, J- U, S
lalawest 發表於 2010-3-8 01:43 AM
世界有言論自由,每1個生物都係1個個體,所以我明白你有你嘅睇法你有你嘅想法! Q1 l# H7 y. L2 l! E
但係第6點真係有DD問題喎宅男只係1個唔多出街,冇咩野朋友嘅人,何解會咁黑人曾呢; l/ c5 O5 [; K
[宅男]不等待只係識睇AV睇甜相的男仔,其實[宅男]=[內向的男子]/ C+ q( D- j9 b2 z
我識好多女性朋友都會喜歡宅男,因為覺得他們純純,好似1張白紙,好容易相處
4# lalawest
: |. L& A1 c; `1 S7 S7 I* r4 C2 s& K1 E6 X
我撐你發癲咬佢地, 唔洗驚, 同佢地片過!!
4# lalawest
8 h, Q: V& q! X* Q, G8 ~( r" N  ~$ T) n' W
我撐你發癲咬佢地, 唔洗驚, 同佢地片過!!
$ c8 Y1 x; A" L  M- L6 |: Nfilter-052fans 發表於 2010-3-9 01:43 AM
! n& a+ ?3 T* B
* R/ Q3 f+ b6 w( y0 P8 G0 oSorry, 呢位level差太遠,一出場就被K.O.,冇得片
師兄精神分裂又病發
6 L7 O5 e5 ^9 w: `( _2 J* N+ M; z/ E你應該珍惜呢個壇  有咁多師兄做你社工
  e- S$ O9 \) l$ f幫你走回正途
7 ~8 y( }8 k3 `  ~/ q0 a: F1 z/ Q9 F- L+ h, d
ps. 我做人日子雖然短 但至少都知做人識謙卑好緊要  
" w7 s1 w1 @  E  h      做男人  有內涵好緊要  
6 l- A7 k- T3 b& v" |/ h* n, ^3 v     何謂內涵? 打個比方  叻而且有品既人唔會周圍同人講自己好醒  
* [. [0 U% ?: Y! P, y  S# t: C( Z% C     更加唔會周圍無風起浪走去恃才傲物 恃勢凌人
# M( n5 x* X4 U* ~3 V7 [0 |+ Q: ?3 F
我唔知你係咪真係有學歷 有智慧 有事業   但可以肯定一點  
3 Q/ t  k) s/ C* ]6 S) u5 W你絕對唔係一個有內涵的人% {; ~0 E( k: g& E4 d* f. v
更加唔會係一個有品既人, p. g* i: b2 N8 d- u
更甚  你唔改下自己既言行  你係社會上唔會係一個受歡迎且得到尊重的人
18# infjlam
& G3 E. @1 r* ?. |8 _7 i5 R# h' l5 c# M1 M
都唔係丫, 10揪1, 佢又還唔到拖, 有時睇人係度鞭屍, 都幾過癮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾少少對電視/網站意見就等如抬高自己?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。