<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post
返回列表 回復 發帖

有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post

大家可唔可以幫下我! C6 U; A9 S$ n) v/ G& C$ Q
thanks
大家可唔可以幫下我
  k2 [1 h3 T2 [0 vthanks
+ b3 R& O! u+ P3 ?6 Hmingmingwong 發表於 2010-3-9 02:38 PM
+ |. e+ X/ o: U0 h% l: |' n得兩種方法& O0 |& U2 p: d3 r  e; G+ u
一  積極參與論壇並作出有意義的回覆4 C8 R1 o% s$ B' W/ A. v

: p  {  j1 F+ F/ m0 U* B; a二  自己拎相機去各大藝人出席的活動中 拍輯多張圖片 在這裏上載同大家分享  <<---這個係最快

評分次數

1# mingmingwong
) s$ O- t: @; d  d2 V1 h3 J' rpost相就最快捷% {6 L1 y* T( K2 Y0 c  N7 L6 l3 j+ g
8 ]6 a( ~, F+ F8 n& N
"但係我又唔想呃 post"
9 [1 j! b- `3 n# z/ r1 D不過與此同時,你已經係各區洗緊版

評分次數

大家可唔可以幫下我# B' y! n; Y# B4 A
mingmingwong 發表於 2010-3-9 02:38 PM
) a3 W6 W5 J! i! y! Q; H' Y
1 [9 L8 i7 R7 W& U/ a. G6 D錯喇你,, 呃post/洗版係唔會有分...

評分次數

搵d得意有趣嘅話題,在吹水版開新post,到時大家一齊回post傾計,就會有好多好多分,版主也可能會加你分

評分次數

[想拎多d分, 但係我又唔想呃 post], 好呀, 精神可嘉.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
[想拎多d分, 但係我又唔想呃 post], 好呀, 精神可嘉.
  }8 t) F% g0 M5 Gbobo21 發表於 2010-3-9 07:16 PM
佢已經做唔到喇
搵d得意有趣嘅話題,在吹水版開新post,到時大家一齊回post傾計,就會有好多好多分,版主也可能會加你分
6 s% p6 m: @" {+ R; _# c$ ?奉命 發表於 2010-3-9 07:13 PM
+ |2 P2 m3 }" p& i8 z: e4 s7 E
威望點加
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
2 H' u8 c" ~3 }威望點加
( K' U) e. ]0 W) U  V. S9 S' Z奇 發表於 2010-3-9 08:54 PM
你冇理由唔知道架$ R- Z# |6 S- y" p  Y: X
出D好POST,幫助吓D版友
$ ^7 e& }7 M" V6 o; @9 h& R% C或者可以學我擦吓版主鞋,米就有囉4 @7 }, B7 \4 `$ p
我4日都已經有38威望
你冇理由唔知道架
, w5 M7 `( t3 Q' i$ K) p% u出D好POST,幫助吓D版友% w+ l8 r$ w% b  ]# k: a0 c6 U
或者可以學我擦吓版主鞋,米就有囉
8 i+ P7 s$ V( O5 i5 {) q3 R3 i& b我4日都已經有38威望2 N. g7 [3 S  X; g, w' i
奉命 發表於 2010-3-10 03:25 AM
) w$ p! S0 o3 Q" u4 ~. C: G9 }
% O* u6 ]8 w/ U  A; G* N- u' K4 i4 N6 Y" K
你有38分,不是擦吓鞋就有,係我借你用住先,係要還架,老友
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。