<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post
返回列表 回復 發帖

有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post

大家可唔可以幫下我
# D. u( z9 o0 ^' D* @# A* ^7 p: n5 ?thanks
大家可唔可以幫下我: c3 ~0 U4 Z9 F& E" l6 H: Y% Q
thanks( {- d5 `4 J1 @9 `! W8 m
mingmingwong 發表於 2010-3-9 02:38 PM
; @, Z0 C$ P! [( M得兩種方法8 u* `0 n0 I% U4 E4 v6 }' U# X
一  積極參與論壇並作出有意義的回覆- \' J, u( K9 z. B

6 \" u% F' f" ^6 l1 ^二  自己拎相機去各大藝人出席的活動中 拍輯多張圖片 在這裏上載同大家分享  <<---這個係最快

評分次數

1# mingmingwong - l7 ~, ]+ z) b  G5 f; \
post相就最快捷$ e- e! H4 v( q0 D& B! y  ^

' V8 ]) k2 @, d"但係我又唔想呃 post"
- o  Z( ^9 S. d. n$ X1 `% m8 g- N不過與此同時,你已經係各區洗緊版

評分次數

大家可唔可以幫下我5 J( r, Q) E( V0 x. f, b5 E
thanks" }4 C  I. u% B3 F$ v; S& l
mingmingwong 發表於 2010-3-9 02:38 PM
3 |7 T) L  j5 l& m
6 E& k& }: W9 J( a4 e3 h錯喇你,, 呃post/洗版係唔會有分...

評分次數

搵d得意有趣嘅話題,在吹水版開新post,到時大家一齊回post傾計,就會有好多好多分,版主也可能會加你分

評分次數

[想拎多d分, 但係我又唔想呃 post], 好呀, 精神可嘉.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
[想拎多d分, 但係我又唔想呃 post], 好呀, 精神可嘉. 7 l5 e, {8 c, o; {! z' E
bobo21 發表於 2010-3-9 07:16 PM
佢已經做唔到喇
搵d得意有趣嘅話題,在吹水版開新post,到時大家一齊回post傾計,就會有好多好多分,版主也可能會加你分
. m8 ?$ t9 d6 e8 A奉命 發表於 2010-3-9 07:13 PM
3 C/ [$ D! I% ~+ j& N. s% ^
威望點加
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
' Z5 r/ I8 Q; @# [
威望點加" F( A) Z$ F1 h% b2 ]0 y/ ?4 ^
奇 發表於 2010-3-9 08:54 PM
你冇理由唔知道架
% j6 q4 M5 U! @- m* @出D好POST,幫助吓D版友8 ~3 ]& T  w4 U% l
或者可以學我擦吓版主鞋,米就有囉
2 w; c8 N2 i& B9 M我4日都已經有38威望
你冇理由唔知道架  y$ A; x" M. }$ g. B. q, t
出D好POST,幫助吓D版友% c2 l& N- C4 Q* O- h1 t: q8 t
或者可以學我擦吓版主鞋,米就有囉
* Q2 b/ f. ~  z$ _8 O, I我4日都已經有38威望
5 U/ `7 ^! |- O6 P+ A& Q奉命 發表於 2010-3-10 03:25 AM
7 Q* f4 R2 J) C4 K* p  x
8 Q+ Q0 {6 ]. H+ X. h
你有38分,不是擦吓鞋就有,係我借你用住先,係要還架,老友
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇方法可以拎多d分, 但係我又唔想呃 post

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。