<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
3 N1 c9 K+ Q( o! h( E# G呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
7 W# p0 [6 I" z& N# i呢度就係中國的縮影..........
" ^1 N+ B4 B6 Q9 p2 V3 t* X打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
! d5 O+ k' V  @$ _. r! n, r
咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪
2 m! f  s4 h' C* ^  P"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺" }- ], ~8 w0 [
奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
2 L' l# z  y- H$ {5 K8 P# \
1,有好多人已經唔再來 ..." g# @" Q5 B6 F" _" ~
2,一人多身 ...
& H4 C! J* Y4 f( M0 i0 x3,只係上來睇相 ...* r% Z. e7 Q2 S, F
8 j( [8 i: w6 a' Q' U
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , % n5 a& [7 V& r
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...( p& a3 X0 ]8 N3 P: k. y6 C) ?+ O4 v

2 n; q" B/ p; o( Y: W結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
7 i8 ^0 j  i2 i! h+ M* w4 P1,有好多人已經唔再來 ...- W! @$ I2 A& Q  [# O; L, f
2,一人多身 ...& e$ b' J2 R/ F; a8 S4 k( j+ f
3,只係上來睇相 ...* A6 G( e+ q& N4 B) m8 r
3 H6 D( O" A. E( y6 y
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
8 |" W; k+ @7 w7 I# D* e5 {6 t只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
  b& r. _2 R9 j$ x; Y/ p2 r* @# T* |
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...7 s3 B2 m5 c1 m2 N
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
, u# v( ^' Q  R) X5 V
版主眼中釘?
: B- Y# f( S5 T8 R! w2 H6 N# H( ?
1,有好多人已經唔再來 ...
+ s1 K9 k3 X5 S# \, L2,一人多身 ...
# a/ S3 Z2 w8 ]: c4 v+ R3,只係上來睇相 ...8 g; y  `  b, G0 t: ]& q
/ E5 e: S$ b3 `$ f
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , ( [; |1 _7 `6 v4 L' f3 r6 l
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...3 ~" Z' w5 e9 O8 a; t- K- v2 d$ n

, z, w( S1 }8 O  \9 \( X結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...
% T- @' q" {  p* Ze_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
+ F0 l/ R( U3 @: L5 X& s
不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒
+ |; i0 Y6 ]. l0 O! l( u! \1 w
5 L8 ~$ t- \6 e/ A- }9 y呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?, P0 h" d4 p8 s
我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。 7 }; V5 d7 n# u0 p- ?- A' D
雖然平日我個分身定時入來cap下相。% z. B0 N$ |- T1 c1 p2 |* O

/ k* v, l% O7 u4 h5 H3 E/ x- C回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。   S- B; ]3 g% y% s: k
以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,4 [* q- u8 ?! A6 O$ B: v9 t$ |
絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,
" ]$ _9 H: K7 O0 H4 w所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?
9 x1 s& R/ O) v7 E4 e* g2 i& f2 e. p3 J# `; b8 \4 p
我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,0 l" x& z9 I' ]/ M
雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。