<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?  L3 R1 g; N8 K1 c
呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
: m* `& k* C" I呢度就係中國的縮影..........
% {. V! ~+ [6 ]+ P/ ?9 ?5 |5 T/ i# J打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
% }, f9 ]+ `# O) U. o
咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪+ L5 P( l& ?( L7 L8 z
"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺0 t, |/ m% D. L& f6 S6 Y, f
奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
' p5 T0 U( g8 S1,有好多人已經唔再來 ...
* P/ Y' ~7 P* v2 d# c2,一人多身 ...
' W1 q) a( A1 ~2 S8 ]6 b- X3,只係上來睇相 ...! y2 _8 u' a4 O1 G" H

6 j  [) Y+ w, j' y8 P7 \. @- x... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , # z) K5 L' x# u& x( j% I
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
0 O% H' `$ ~5 W+ L0 F, T. q) k3 B; H7 ~; Q! K, V6 w: l
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
! O0 U, p0 O& W( K0 g6 n3 m
1,有好多人已經唔再來 ...
& _8 v+ b1 P- B' }# q' D% ^5 @2,一人多身 ...
5 e" @  `- D/ x" P, `1 u3,只係上來睇相 ...3 d! n5 q8 w: V8 W  X# ~. a

1 a8 J) [/ Y: N' _; l5 w: e... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
9 l5 n. c: V" a* z$ O只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...* Z7 W- E0 f: B  g9 W
( r3 f1 T( N6 d. q! r" L; {2 p
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...
' w  @; H, ~# Z# k- X; g% @% Ke_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
+ ~+ O, ?0 H4 x5 M版主眼中釘?
- @! j' n: w6 N" d) j
1,有好多人已經唔再來 ...
; q1 F: V# r; X* B' F2,一人多身 ...
$ d# f* N/ U! h% g) m! J3,只係上來睇相 ...
/ _* M- w" `7 V3 I
+ n7 b0 k5 S7 _# q) a9 h0 F... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
5 T" A" v7 R% f: ]只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
  c( J8 t$ I) v3 S/ \( s
0 H9 _+ N9 V. u/ ~結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...- Z) z2 b& K, J$ Z
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
5 ]+ y4 j% J0 m' ?- n
不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒
7 ^4 d, E# c4 |1 i7 k7 I
- Y6 t2 ^. L% Y8 f+ a呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?
1 f  z; d/ v: H3 ?我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。
! q! [. `( ?8 P8 ], ?# G2 b- c雖然平日我個分身定時入來cap下相。  ~* C0 l2 E6 z
- t' J9 U, k& _, d5 k
回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。
6 c! a' y/ \* F: N. m, e以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,  b% M( f, z; k, c# i+ @
絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,
  m$ k3 \- J: K! Z3 O所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?! O6 |2 r  m4 `1 E/ j% F8 ~& \

: Z( o, o2 g; j9 f% ~我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,6 m! h* k0 U& Y$ ]
雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。