<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
$ `. v" I2 F8 }( s
3 M3 [  s: m) L: |但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?4 h2 j8 o/ J% j) P4 `2 V* J
jojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
' i1 t6 b* Q) ?7 w% G梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
6 Q: q7 X! b, a; G! Z* `我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
9 V" E* z$ J$ G" V' l+ k: e討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
" E9 U9 {# R% N/ }2 j% E4 J梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
( `" o- i) K3 F% C* t! `4 q- u% v% R我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
! K" Y8 S( R: V9 N) m! ^0 i討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...
4 o6 |$ v0 E$ e5 E3 U/ \Winters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
) M" Q' C/ v1 N" l0 u6 R+ \

6 b; C+ O. h- [$ V一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,9 \! }% F* Z5 N  H6 o: _" N4 k, b
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
& L+ f" r- ^, }3 q( k3 e. ?% z

& Q+ F8 q$ D" |5 y! @一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
9 L% S- m, S. \8 V0 R7 l不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
( V9 c! B0 q" Randyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
8 c$ W# J3 F4 \) t1 \% o  C4 T
河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
% Z5 l' ~& c+ z! G. r7 k/ V河蟹
9 a( K3 U2 |% I) c奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
- L2 p/ h4 l2 x9 v: D  M9 n# h2 V. i& p& Q
河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=

- J0 h3 `  ]9 l% r
係咪個別板主問題
0 E+ J/ m0 N+ ?) X. w奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
8 }& i# |5 Q4 [) t* t3 E
" w/ R, d# a( H3 E% e' i5 d* _個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。. E- U$ {( S% Y2 i
1 l4 c) W/ |% W# N7 G( A0 h
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。/ M1 C3 p3 T- a# |
在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,6 |+ P* P/ \3 ]5 m7 K: H
(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)
0 }2 L! `3 O" c2 x! F0 \/ V但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,
) s2 Q5 m# p3 s- y. j* d回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。* ?9 ^3 g) m7 Y: V% N% s
0 q( U& s" O. C$ |, W# A
以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
& M2 z8 n  W6 h. H$ l6 i* H. A! I: F0 H' d
/ E' ]" o+ t- w
* }' E. g: f# z/ |: V$ p% O7 v個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。
7 v- ?9 Z' T: G  }0 R& u$ B  s+ a# x- N" \! i9 ^
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
* `. s# i  V. n5 w/ y在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,
4 @8 ?$ T. i$ Y. p+ o2 p(大多選擇忍受,因為某 ...
' _# c( K- N. h6 ?4 Kandyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
2 j* s8 Q  \. e3 G6 {
3 I8 H. k5 B) O8 U" a& H
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類
0 M; j& c% @$ l" b/ P
6 e& J% {( C: U- |* f不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
# [- a! b3 y& l0 a# g. b1 y' @  m0 J9 w: J$ |$ R
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算 # R: }: B6 g1 P- \
' D3 j/ r- n) i' |) p0 x" E, D) l
又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...' r* s* k3 G9 n4 T, {  `
; n$ c+ C0 a. a" L3 m
同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk,
" A6 f% t5 s  K2 c: |+ @; O- b6 k  F5 Y2 A
連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
+ n# u* }3 A3 {# \& Q6 M0 }* j' a
) m4 G. Y$ |% l7 y  |
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 7 H9 j6 `& k: A

- w4 B7 {% U) c; l8 `不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
  `) E, v- N5 u' S6 \. X4 z. a  H
& m! b  J5 N2 Z0 \* m0 X但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...
+ \2 I# ]! ]* Z" Y( r3 |( ?0 rATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
) t* c6 `4 s5 W8 i4 Z
" s: y! Z, {. b, a
( I1 p9 U  @! j: l( MWinters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
0 \' I; K" z3 W: [% m
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
! `$ g# r. n6 [( P$ e3 ~如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
1 H2 L( f2 x0 v! m0 a/ [: ^0 ^我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
1 n2 o% t) i2 b$ c6 B6 ?7 G8 I$ F$ n- @如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~3 ~% X" s. U4 S
e_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
4 E1 {! j, d% J! w/ t3 t, B
除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。