<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
, u+ _8 p% f  \* C0 r6 G* D- U& w8 c  t4 G6 S( X7 ^* X7 D8 B
但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?
5 k' r) k, o: E2 C8 u# S% ~jojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
% {- c" q& G/ }- @! H梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.7 Z" O. M; p$ h) h* N* M+ Y
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇," W( c1 m/ }: S6 u
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
% s& y* ~; X9 a$ j3 K' ~& d
梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.) ]% D1 @# \' D& x
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,+ F4 n& @5 n$ x
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...
$ V  ]+ b. f) ~$ A! H( ~Winters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
% |9 e8 S1 c. V- m5 m8 u0 z  c5 x, K' K" f) o8 |8 M
一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
5 ^1 d) n( z) F( ?2 {* u2 t6 u% j不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
0 x/ S8 N2 g9 |* I% P! j1 m0 |0 V. l
6 I! u- j1 j* e" ]$ x( p7 z3 K
一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,! D" g1 K2 f/ {# U6 [( }! v
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。$ `2 E: _3 E% Z" V, H
andyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
- l! p$ W7 d1 l& O
河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
% c3 Z/ o5 b2 Y, A) }, J" Q河蟹
: J& O1 w& k5 R8 I5 N; D奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
4 q: H# w; J6 `" q, }) y, v* U" I" ^" n
河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
, @5 w8 E* ~7 ]8 D% D5 P7 d
係咪個別板主問題
* @, h7 f1 N" G! S  W奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
2 ~& d5 H  q$ o+ }& Y) J# m1 U9 c' M' `# ?# C. ~. e! f
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。% C& @! P0 Y4 W: a1 A0 K0 \

: |$ ^9 W# P3 @1 \/ _其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
) g' j5 {& k$ }' i; t) ]( m在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,
+ |% }: V8 I3 |(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)1 l& ]" i1 C' r4 V
但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,
: K8 N* }: L8 }回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。
2 O. ^# w: ^% _% u  s
6 D, M5 @4 }! `) `4 j以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
) v8 i2 S: |6 o$ C  T7 N3 j6 J+ M8 H8 j( a2 C( v# ^
+ ]6 Q6 H/ @( g' M8 L# ]! {5 `! U
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。
$ Q) O8 Z- F, U0 E1 b; n
- o7 v; q. x7 ^9 ~& ~5 Y其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。- V+ P3 ^2 u2 v; ]8 K
在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為," U' D/ E7 F6 D$ _
(大多選擇忍受,因為某 ...
# q+ L  R+ a  n' g6 t: o- `' \7 Iandyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
- Q! a5 F/ i5 W
" m& e7 p3 s( B$ R$ v可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 # Z  A3 J1 ?0 B

q3 z9 I. `% m不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
* B3 }0 B+ |: j0 B* Z5 E  s- L9 w! I3 E+ R8 T5 N. `- S% G
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算 8 n" y5 }3 l" b

4 \+ Z: \( {/ d8 \6 U5 M0 F又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...
7 Z, C5 d3 q( V+ }, P7 B! v- R1 i! O* G1 B6 V) n$ J) J
同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk, ! o6 s/ `% V6 m2 a# s
5 q* A4 d6 s$ B* o9 |! ]! _9 Z
連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
6 B/ i& Z  g9 r+ ?# i  n" b; L7 y, k3 h9 x
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 ( O& g5 I9 R- G/ W# K
4 l) s. @7 J* R
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.- c2 O' a3 m: \0 j% ~* U

/ l# J# q* i! I6 h但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...- H# _7 l  o; W
ATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
+ _) u; R& j1 v/ L- [4 k9 [
5 D2 E4 A( r* j

8 j  ^8 b6 M) J6 D" i) nWinters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
4 k. g8 m% Z1 j! o5 A
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
7 A; G% j. s! ], Z如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
# _' v+ r- u; |9 A: s& X6 T
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...* v2 x$ H+ ^& ^$ b; A
如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~" _# `6 N+ s$ ]  \/ g3 z
e_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
' t8 Q9 Q* o8 r0 e$ a' d除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。