<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
1 Z6 S5 P1 ]: M- u( D+ `! r

$ w7 y" Y5 i) d但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?
! j# h' z7 T1 ijojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
) p, d" @# |7 l/ P7 ~/ Q" u
梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.  ]! Y, V/ e& k5 {: c
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,4 g' v  X1 l" `, |3 H+ V" [( r
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
; v% z  S( ]  ~8 }6 u. a) p! }梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.; ?  Z' K, [) c, v/ }
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,) t( d# S& n- t
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...
& U6 n: H$ ]" G6 }: e$ d7 x# sWinters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
! h! N# V, N2 B1 C4 g5 P

7 H: K4 D1 _; t- I1 H+ S一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,) V% w( [3 i: R# Z' V
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
7 t7 o/ P3 v- P+ v1 k8 c
1 C2 L* c8 [, C$ r
一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,! h$ o8 W+ n  Q- P3 V) o
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
; ^/ @' i0 ?- D9 O6 d( p6 e2 d1 randyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
( z* t; f: ~3 W8 i: s河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
8 P6 D1 ^/ E+ F2 ]河蟹3 s& g* t: i& r
奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
+ V3 ^& b$ i9 i3 h4 K3 r! Q; }# N+ W! z
河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
' Q1 r6 B: c0 |( b3 P. [. H
係咪個別板主問題) ~) _+ U9 E" U. h* v- P
奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
+ {& \& |" Y: D7 S. ^9 J+ k/ J# s' @
+ s! T! z, |' G7 a
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。  K" U8 X* {1 M. z

. H1 P* O1 S7 R( z. P其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
3 s4 r; c: f% a6 G在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,
9 U9 p, v2 N' O$ U(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)
0 k  V0 h5 C. m# ?# M但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,
' o& a& L* i( F4 s2 X# T5 u回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。
! x5 T. A8 f9 L! c$ V
7 `+ Z  Y# X+ R. q以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
本帖最後由 ATX-828 於 2010-3-15 06:49 AM 編輯 9 b" s' d  t+ H0 j$ X: g
3 i3 q7 X; g1 [9 P2 i
- ^, z- \# ^% T* _/ I% x0 k8 g
& Z) \2 a; q- j個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。5 L& j$ b. f" U4 l
' f0 B8 w- A" Z
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。, K( G; B; K1 Q. J! q
在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,. T' a$ i( N  A  N4 A6 x
(大多選擇忍受,因為某 ...
, x) P; Z- V: L* Landyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
: W7 U8 X. z4 P, P- S: v+ r$ c; ?! L1 u% E- S) l$ a
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 $ n( B! g6 s6 |$ d& M
9 b; h- l" t7 @0 S' B$ B
不過唔login就無可能留過言, thx過作者., `7 R9 {) ?% D1 T- A
4 ]0 A5 F' X3 A6 M: t
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算
% D/ Y0 N4 N9 P( o0 D
- n* t! R3 H8 L" I! C又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息..." `# n2 j' S# H% i$ K4 t8 s6 f

# G0 W/ ?* k+ n4 \& s4 ^) T; R" G同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk,
( [) n, B! g+ {; Z2 ?9 a' P
6 n- `$ M4 Q9 `$ b+ F" ]連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
! K1 P8 n9 @" j; O2 T4 M+ J- _# l, E+ r; U3 k/ T
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 0 R9 J2 O+ V. Q" R0 i+ F
  m& s8 W' Y( f+ ^9 s7 N" Y
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.$ [& I9 c9 Z5 H( L

3 o) n6 @3 z# F但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...
) P: p8 x: `: e' b/ TATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
; b( H3 a, K, c+ F9 h9 e
5 _% n! P  R/ x" c
- P2 U: x( q, \9 G- B  V. p% d, gWinters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
! J& n* X1 s2 Q  i! v' b; g: `我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
5 D8 \/ f* @. J9 D: Z1 j& J如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
0 A" v+ W, |  }$ p  ~2 I我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
" n  X* Z0 Q* ~+ X如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
. H) ]+ i" i; n4 o, B7 @e_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
# {7 r" W+ L. k9 T6 X除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。