<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
4 C9 X( e/ u3 Y# \& q) D2 {4 u1 U* Y' H8 a$ T! G! J
但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?5 J  O3 s% P" x% h( _
jojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
+ |: C) Q  ~, P. ^8 K* M' t/ z梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.) f) j; [- ]* N2 `3 w
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,* T7 V5 E7 a1 y- ^# }
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
! w% j* v& B9 F: \' P
梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.! A; U: p2 Q' U; [. t  i" j
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
2 U0 f$ n  M5 ]" s# q! r$ J2 r討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...! j, y3 q% e! Z3 C0 c5 t8 W
Winters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
7 z  p* D) o5 {( x& u
' K- q" W* S8 y7 ?! Q一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
0 z* m9 n/ X4 b# R# g* @不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
4 W4 p, N# N4 x
6 y3 l4 ^$ ?* D( b# f) x
一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,% u/ m1 Y8 ^4 w
不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。  i4 F( A2 D& M$ F. G4 L" [& j
andyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
) e  g( Y- x& l
河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
! t+ M( M: A5 B' h+ O
河蟹
( `5 r* r! D( @/ Z奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
% R9 {+ _0 G# c% G- N/ Z) C( w) u. D3 I

6 |# c6 a1 \- j* O河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
本帖最後由 andyho 於 2010-3-14 10:29 AM 編輯 " l, S. [# R/ t8 H% v

! v& u* X2 S9 v1 r* j3 ^% S' ~" K
係咪個別板主問題
* }6 y; J+ l: o) x2 _  ^奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
, U% @/ ?- @% q+ n/ v1 t) g- ?# s8 F4 X$ p8 F2 H+ R+ y' p5 ?
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。/ a  v1 s8 s" H$ a9 ^4 ]2 F
& `( ^8 l1 o. w7 t* |! m( S
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
' N( _. {  D* M2 Q$ G1 z在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,+ J- u' m4 O* N3 v" q# A2 v4 t: m
(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)0 m" e* T4 X! d! e% I
但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,
( c# P; M$ y, y2 M) ]1 O, w回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。" u4 H; z3 \$ y: E  h
: D/ I: K4 ?7 s( k9 S" ?  r
以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
本帖最後由 ATX-828 於 2010-3-15 06:49 AM 編輯 / F7 `  b) Z$ O: A  j9 A8 X
/ J- m5 u6 Q' P; J
2 ^! W1 O. c- x! O- ^7 \7 y9 a5 T7 j6 M$ y) d7 }* e3 @" G
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。$ ]& B8 \) r3 j4 r4 @0 \0 K' Z
1 U5 w9 ?( r. `
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
1 q( N4 R  H3 _, J' D# `6 M0 Q在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,
. J& d0 P9 K' ]8 L& k9 b(大多選擇忍受,因為某 ...
6 g& ~8 j* p" Q3 G' a$ K( A, mandyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
! E5 N0 S) Y' ^* B4 q1 r, u/ D
2 f( |1 l% ]2 E* J- R( N) L5 Y9 H
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類   _4 I. \- C/ H
, d. W2 T* |4 [4 Y! w
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
. }& E/ ~" k% S' C1 W: w0 Y2 G+ j9 I" j% Q! x# X
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算
) q' L. `; d4 J* H' x) O9 x1 S2 q& d4 {8 k2 t
又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...* K6 D8 |9 }! `2 Y, l9 r

6 f4 @) n7 `  e4 z6 P同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk,
0 i6 h! p+ }2 n! f# Q& l3 }$ ~2 P8 e+ H  M8 c
連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
' H  T$ Z0 C5 R" L5 |; {0 i
( e5 q/ U/ T+ S可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類   E  K) a% ]) u
3 ]9 u1 c7 z9 @0 u) b4 S7 {, N6 W
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
/ R* c$ j/ ~( |+ r  ~/ K% G, ]; N) g
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...; n; H( E5 k3 }6 _- v. i
ATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
$ ^' z. D% s) \
% M. T2 i5 y3 M3 C% F9 f1 ]. l, r( w- a5 l9 [. }: }
Winters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
; W9 o3 r* E% k" V! W我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
( f9 B: t& N) L7 I* ^- u如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
( Y2 }% q" U8 t- t4 W. O* k8 q我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ..." y5 a+ I+ V5 d6 i- T
如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
$ l' W# F! u8 l8 f# \1 f2 f# Ze_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
3 Q7 y3 F5 v6 F) U
除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。