<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
$ F+ b8 l' W( `" H& ~

! U- ~/ s# O8 l7 h但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?
! o1 _  b# d/ I: Kjojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
4 X4 m# e( R" V, K; i梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.7 j3 W$ \' L0 _% V: e. o
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,) I: H. |( {" l2 r2 m  F7 C
討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
3 o' |: E+ B6 Y$ d- R, \% c4 \
梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.2 R3 q  |6 o1 @0 l, Y( ?
我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
, f; H  N$ b1 z  S討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...
6 g* s  ~, V' d6 gWinters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
, R8 k9 S+ m3 f- w7 J* B
1 n: i- ^7 P. |4 ]- a2 \) o# N7 i一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
9 F3 C0 A$ B2 g* w8 _+ O不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
5 y8 x. `8 ~2 I/ J

: R- A: E2 c2 N3 ]一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
# r% a2 c# C( q不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。; L6 y, D- S8 C8 L8 L' z* E7 t! Z
andyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
  F  X, s( {6 U( H( J! |& ]
河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
+ Q1 N. F9 ~1 \8 v" a2 `) b4 j河蟹2 \% k# b: V: B0 d1 M
奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
( W% `6 o4 P; g1 [3 K
" {: J4 f8 t% v- q0 G
河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
本帖最後由 andyho 於 2010-3-14 10:29 AM 編輯 : P1 u; D& e% ^' ]) f

7 a# t3 ^6 Q) J/ N
係咪個別板主問題3 e+ g* a4 U+ o
奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
' V4 I& q7 o, P" {) j! n

+ D9 N5 F/ C  r, A8 M個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。
8 l9 X0 U( p( e/ h) ?
. O8 w% f1 m4 y& R% j$ `2 R; ]. t其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
$ }0 M( z3 I" L9 L# S% k- z) l在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,  w5 @$ x. @7 n) L. P$ I- n. b
(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)1 D/ Z& t8 R; L  Z
但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,
. [! V2 f/ H5 R( C; u5 S回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。6 g3 f. ?, f- E4 m, M
+ }2 x) V3 t3 A
以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
本帖最後由 ATX-828 於 2010-3-15 06:49 AM 編輯 3 d5 o" P, K) B& G$ I- W5 c
* ?4 I6 k. @4 D5 r' H$ }
# ?, |) m5 b& a8 `0 X. b( S! M2 [& ~
7 a% s% N* k* R- Y2 Y/ X# l( z個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。0 _) k* Q- b, j  N
" Y2 C$ K* o( J) r
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
0 V7 F7 g1 f% ^在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,
1 `! I. H, s3 {( y3 I0 h(大多選擇忍受,因為某 ..." D7 l9 r% U) N& k* y
andyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
+ O5 n9 H5 Z' }, O! j
% h8 b7 z2 F; k: G. F2 j可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 , v" N8 Z- D) d& a# F6 o
6 i9 q5 E2 }! _) z; i
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
( A9 z1 L. O9 M/ _
3 o  s' ~. s$ ?$ V4 D$ S但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算 $ Z' t) D( ?( N. _/ ~8 x% ]: X

6 P- e- _8 U% K又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...
4 D8 z) F9 `7 d6 i
0 a! }; N9 v! }- w同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk,
6 Z5 V$ a+ a/ P7 m" r5 J0 s4 W! {/ _( e: g0 ]
連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
3 z; G$ p( ~4 s
" ^: Q5 k* G1 x可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類
+ ?0 S$ T' n, ^' j5 k2 T4 V6 d% ~0 N! ]6 J6 u6 k
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.
. u4 _' _6 }) T& \# X' D$ q9 }7 Q
但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...
; p8 }" y& |% n. a# @) L' x9 [ATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
( ^* u2 j( c: y
7 \# Y2 D; C0 C* I2 \5 P
0 y. X. k: b3 w4 P4 P2 _Winters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
/ N" j' s  f* [: E* O; x我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...1 ?, ~+ f6 `5 A! T6 T% X" ^
如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
  M- @, Q9 R4 p4 h' k7 s& S, r我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
& _1 q4 B" F9 E9 ^如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~" ^! T, x: ^4 h0 G# M. V! Q2 I  q
e_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
9 p. G% w- A5 F3 }
除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。