<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我自己心入面都係覺得無病無痛,無啦啦咁多數係佢地驚我會高過佢地
嚴格黎講讀書成績我唔比佢地所有人都強
但我唔明白,點解我會變成被聯合攻擊既一個
講真...佢地咁對我都好啦,我都係咁過
我只係覺得咁好無謂,佢 ...
自由神 發表於 2010-3-19 01:49 AM
平常心啦, 倒返轉頭講佢地又冇欠你, 唔so你你亦吹佢唔漲, 再倒返轉頭講, 你有本事對人好唔代表人地都有, 人地冇味算九數囉. 個個得你先要驚
做乜無啦啦塊板又壞嘅? 你唔係好似呀ruby 姐咁用原子筆寫落去吓嘩? (不傳醜事爆煲~ )
BOYDWAN 發表於 2010-3-19 01:43 AM
7吓7吓, 成日出錯字, 一係失靈
平常心啦, 倒返轉頭講佢地又冇欠你, 唔so你你亦吹佢唔漲, 再倒返轉頭講, 你有本事對人好唔代表人地都有, 人地冇味算九數囉. 個個得你先要驚
d228216 發表於 2010-3-19 01:57 AM
我無求/渴望佢地對我好
只係唔明原本好地地
要咁囉

講真...我想對我好既,一定係女人啦
我無求/渴望佢地對我好
只係唔明原本好地地
要咁囉

講真...我想對我好既,一定係女人啦
自由神 發表於 2010-3-19 02:02 AM
on9囉....你/佢地
我自己心入面都係覺得無病無痛,無啦啦咁多數係佢地驚我會高過佢地
嚴格黎講讀書成績我唔比佢地所有人都強
但我唔明白,點解我會變成被聯合攻擊既一個
講真...佢地咁對我都好啦,我都係咁過
我只係覺得咁好無謂,佢地朋友已經唔多,仲成班女人咁搞小圈子
一個人又好、兩個人又好,我高過佢地都唔代表我贏,世界之大,何處最高....
此刻覺得人既質素真係可能有別.....
自由神 發表於 2010-3-19 01:49
醜小鴨嘅故事你聽過未?
醜小鴨點解會比其他鴨排擠? 喂! 大家都係鴨啫! 我又認醜又唔係要認叻咁都唔妥我?
係喎, 真係唔妥喎, 好聽d 物嫌佢樣衰咯.......但係難得有嘢荐底都唔滿意?
難聽d 嘅, 就係都唔知佢係乜! 求穩陣都係識少個當幫忙.
呢d 物就係鴨咯~
無計咖, 鬼叫你跌咗落呢堆鴨度呀? 就算你叻知道自己原來係隻鵝, 但係你未變吖嘛! 咁唯有繼續同班傻鴨一齊咯......
咪諗住離開呢個鴨竇就等如你去番鵝堆! 就算你將來出去處事, 分分鐘都係跳咗去另一個鴨竇咖咋......
咁你甘唔甘心為求共存就將自己變做鴨吖? 諗清楚喎, 分分鐘兩頭唔到岸喎.
唔甘心? 啱吖.
你又估吓世界上有幾多隻醜小鴨同你一樣處境吖嗱? 大把.
而且, 唔好唔記得醜小鴨嘅精萃: 就係孤獨.
因為成個故事, 只得一隻醜小鴨.
唯有到最後, 先有成班同伴出現.
呢班同伴, 個個都係一個獨立嘅"醜小鴨"故事.
唔係叫你孤芳自賞, 只係你要明白呢個世界就係咁.
事業上嘅互相利用, 職場上嘅爾虞我詐, 比比皆是.
真正交心, 坦誠相對去互相勉勵嘅朋友, 同伴, 又有幾多?
唯有時間可以比你隨人生發現對方嘅存在.
所以呢, 慢慢繼續喺鴨竇同班傻鴨玩啦~ 我呢隻鵝公陪隻鵝乸睇戲喇~
佢真係鵝乸喎.......日哦夜哦......... (已經mit 死咗我喇...)
on9一定佢地啦
我真係未驚過
7吓7吓, 成日出錯字, 一係失靈
d228216 發表於 2010-3-19 01:58
你寫錯字咋吓?
快d 買過塊啦懶鬼~
off 喇, see you tomorrow~
醜小鴨嘅故事你聽過未?
醜小鴨點解會比其他鴨排擠? 喂! 大家都係鴨啫! 我又認醜又唔係要認叻咁都唔妥我?
係喎, 真係唔妥喎, 好聽d 物嫌佢樣衰咯.......但係難得有嘢荐底都唔滿意?
難聽d 嘅, 就係都唔知佢係乜! 求 ...
BOYDWAN 發表於 2010-3-19 02:13 AM
我係醜小鴨
你就梨做鴨
本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。