<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 發現超高水平本土電影--援交少女
返回列表 回復 發帖

發現超高水平本土電影--援交少女

[url=http://www.youtube.com/watch?v=&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=SFq6qHrUX-4&feature=player_embedded[/url]
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
賣廣告嗎??
  P3 [+ k% Y) ]' q/ {+ Q8 v% T- Y5 {4 W; z( [6 w  p8 H( B
睇TRAILOR冇咩特別, 同以往同類型題材的差不多, 又係為靚衫為條仔, 又係女仔打交, 俾仔打, 係個鏡頭搖得多D, 睇唔出有幾超高水平
賣廣告嗎??
: T8 O: S2 T0 q1 T8 b9 N4 E8 p, U6 Z4 ~% {% T9 r3 X
睇TRAILOR冇咩特別, 同以往同類型題材的差不多, 又係為靚衫為條仔, 又係女仔打交, 俾仔打, 係個鏡頭搖得多D, 睇唔出有幾超高水平* P6 I2 c2 e! Y
starbuster 發表於 2010-3-22 12:31 AM
& s  e9 d, ]. q# c- {2 _下 ... 以往有同類題材???
好耐之前都有類似的
, D+ V2 T1 U& n/ l+ O, _) q5 n- o6 ]  n6 I) T
未睇過,唔知算唔算叫高水平
為何樓主會說是高水平之作呢?
( z% S3 e. e! p4 f* a不妨詳加講解一下。
0.0..., X0 K6 i; R" F' B9 r

1 C7 o% ?5 o! L2 Q# Q$ \. J) E. X我好似見到有個shot係有把線鋸.......
' h+ T9 _7 E9 z% f) o/ g/ p然後有d手手腳腳....?!
  E! U/ R1 n8 J) N- I% `5 u0 v! r0 r# o" |6 w! g- V9 b+ \
都幾核突......
好耐之前都有類似的! L! C( @6 b5 u, |9 \, B( B% N

) S+ Z7 F8 ]9 Y$ b2 c% d& o9 L未睇過,唔知算唔算叫高水平  u: m3 v/ c0 Y0 k% W& S" ~' |
BIGHEAD1987 發表於 2010-3-22 02:15 AM
) N+ I$ ~( W+ l4 k4 k有D咩先??? 講來聽下~~
咁,到底呢套片點樣超高水平呢?
: N# O! p% ^, \5 F* I( j樓主可唔可以分享一下架?
感覺麻麻地, 日韓一定已經有類似題材出現過, 香港十年前有"PR Girls青春援助交際", 我也是差不多十年前已經知道援助交際這個term, 題材不算新鮮.: h, ?# j4 n: }4 t+ }+ w0 Y8 g( \( H+ S
既不寫實, 也毫不誇張, 限制了觀眾的想像力. 這電影像是條歌頌青春的片, 粉飾了援助交際, 會帶來何種感動呢?
感覺麻麻地, 日韓一定已經有類似題材出現過, 香港十年前有"PR Girls青春援助交際", 我也是差不多十年前已經知道援助交際這個term, 題材不算新鮮.- `# Z& |, D( l8 I8 z
既不寫實, 也毫不誇張, 限制了觀眾的想像力. 這電影像是條歌頌青春的 ...5 r- r8 X6 U% }& @+ Q) L2 f$ [
12d3 發表於 2010-3-23 11:13 AM
: u  e4 W1 [! S6 |, \係喎 , 係日韓先有羅 , 香港就十年一套羅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 發現超高水平本土電影--援交少女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。