<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 美國人俾d骨氣啦
返回列表 回復 發帖

美國人俾d骨氣啦

本帖最後由 cool_lam 於 2010-3-26 06:08 PM 編輯 0 V/ ]- n% @8 t2 S+ Q! q

! ?4 [% J2 \/ u: |. r自己攪屎自己又攪唔返掂,又唔肯認自己衰左,仲賴人,夾埋d 傳媒日日講,係咪傻ga!? 3 |- x0 s3 X- J. w8 z+ j2 U' l
俾d骨氣啦,美國人! 依家升值會幫你創做就業職位,解決貿易順差? 咁大陸d 窮人點呢? 6 N7 G$ R6 V( b# R) v
大陸自己都未攪掂,一推就散o個隻,大陸剛剛先有d起色,想一野攪掂大陸,一拍兩散?4 [$ V7 ~0 R0 ^  ~6 R1 Q  j
你想得美! 日日自說自話,好煩!!
7 P% ~5 ?8 ?9 J7 z
& ^' {" x0 w9 i7 Y# _  L美國人真係低低地,想改善貿易順差,竟然唔係去增強內需,而係攞枝鎗指住人地個頭黎叫人地貨幣升值。" P; U7 x: j" R- G/ t+ H& i
做慣惡霸,以為到而家仲係大佬,唔睇清楚下而家個勢係邊度。
- A) Y& f0 h7 a& Z3 @; Z, B1 i
# w! _: E) p; B3 DThe US government, you are annoying!
無錯!
/ I5 g2 d% R5 i美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,
9 p2 u- n2 m0 }7 F邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
If China strengthens, the world is over.
何只美國佬要有骨氣, 身為最大貿易輸出國的中國人更加要有骨氣,
. P2 K) U" w$ `0 H6 [+ T5 i既然美國佬要實施保護貿易政策, 那麼中國就應該跟他們幹到底, 將原本運往美國的貨品改售往北韓、古巴、伊朗等兄弟國, 8 p: i3 ~  w. S% Q: {1 N& o
從此只輸出中國人, 不輸出中國貨, 看看你美國佬又能如何?
中國都要有d骨氣啦,強硬d
中國幫美國買晒債券後即刻現晒形, 6 q+ k9 j! w+ s. t$ b; b8 N! B2 A
根本唔應幫佢地
無錯!+ z6 z  |6 ]1 E
美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,
5 Q3 w  _" \1 d0 @5 C; K6 _邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
7 _1 }" \+ |7 oWinters 發表於 2010-3-26 08:30 PM
無錯!
( m3 U$ i$ Y! L& m美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,9 V% V$ J( G  r# g9 c
邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀+ ?) n# W8 t8 G$ a
Winters 發表於 2010-3-26 08:30 PM
! g- W# H9 d9 y* @哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!8 k+ I( g) X2 w: X/ k1 D
中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?! I  @# v' L; J4 |8 o7 s! {
真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自己國民相提並論? 正所謂「虎毒不吃兒」, 中 共比老虎還要兇惡萬倍, 1 d  X; \: `% y8 Z
飛彈、坦克、機槍只會向著同胞, 看見侵佔我國國土的俄人、日本鬼子屁也不敢放一聲, 龍的傳人真的窩囊得很。
# o. n. k, V  E; i9 Z, ], `哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!: v# `1 |( R9 ]3 N* X
中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?
$ ]+ U' X+ x" r3 x真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自 ...7 E/ p: f/ f4 Y9 k2 f  t* f' ]
打狗棒 發表於 2010-3-27 10:34 PM
9 Q. k. B; l) N+ v& J( S' E! N$ L
你唔係當我讚同樓主呀?
中國幫美國買晒債券後即刻現晒形, 7 z3 t0 s! Y& R7 n% m% r
根本唔應幫佢地8 I+ G" I; l! f4 U+ j0 N+ C
kuru 發表於 2010-3-27 04:41 PM
同意,笨左了~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 美國人俾d骨氣啦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。