<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
側田~~無限大

渾渾噩噩 我不懂再冀盼
猶如奇蹟 碰到你極夢幻
愛上了你也許這麼簡單
只因見到你一眼

慢慢慢慢 你的感覺轉淡
重回人間 太多世俗局限
你遠去了我於不捨之間
心底愛意從未冷

不設限期 讓我可忠於本性
留在幾千公里後隨時的看顧你
不理結果 不會自問對跟錯
我是毫無疑問愛你像最初

* You're My Everything Everything
只要你愉快 何妨目光遠大
My Everything Everything
不需要旁觀者理解
You're My Everything Everything
只有你愉快 才是值得放大
My Everything Everything
天生注定不可理解 *

願望就是 你擺低了重擔
遺忘回憶 方可再度浪漫
世界太闊 你不應該孤單
不必怕我難習慣

隱姓埋名 為你衷心的高興
期望鬚根都變白仍然偷偷細聽
一世一生 在雲或霧裡漂過
化造微塵成就你快樂結果

My Everything My Everything
躲於美夢不想醉醒
My Everything
唉.......剛從佢嘅FB睇到一句說話﹐而且肯定係寫俾剛令佢失戀嘅人睇.....

我未敢期望自己是白天鵝!但原來在你眼中我也只是隻醜小鴨!

可惜我根本冇嘢可以做......
唉.......剛從佢嘅FB睇到一句說話﹐而且肯定係寫俾剛令佢失戀嘅人睇.....

我未敢期望自己是白天鵝!但原來在你眼中我也只是隻醜小鴨!

可惜我根本冇嘢可以做...... ...
ThomasKoon 發表於 2010-3-27 12:08 AM
又醜小鴨
5162# 自由神

what's happen??
5162# 自由神  

what's happen??
ThomasKoon 發表於 2010-3-27 10:00 PM

點呀你~仲好掛住佢呀?

點呀你~仲好掛住佢呀?
自由神 發表於 2010-3-27 10:01 PM
掛就梗架啦.....不過掛又點..........
掛就梗架啦.....不過掛又點..........
ThomasKoon 發表於 2010-3-27 10:09 PM
老實講呀...
我都覺得你地有緣嫁....
5166# 自由神

講真﹐我撞得返佢﹐我本來仲諗住係﹐不過唔知係咪冇見太耐﹐我哋之間已經唔再好似以前咁CLOSE.......以前讀書嗰陣﹐我作為佢"細佬"﹐差唔多所以佢嘅事我都會知........不過而家﹐我知道佢失戀﹐連我慰問佢﹐佢都唔同我講﹐我連關心佢都做唔到﹐咁仲可以點.........
我都覺得你哋有緣呀~正所謂老套d講句:有緣千里能相會, 無緣對明面不相逢嘛~
茫茫人海中都能夠撞返仲要係十年後喎~
有緣要惜緣呀, bro~
加油~

評分次數

Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
自由神 發表於 2010-3-26 12:47 AM[/quote]
心中不時有掙紮...這個過程總會有掙扎和辛苦,感同身受!但不明確也會好煩!
明知只要態度變軟...向其低頭!有時贏了個尊嚴,但郤失去所愛,看是否值得仔所愛﹖﹖!﹖
好快兩人就會好似之前咁...拖拖拉拉的...繼續看似有希望但卻無結果的關系~為何看似有希望但郤無結果呢﹖甚麼致使你們無結果呢﹖你們兩人的結果不能掌握嗎﹖願聞其詳!
那樣回頭來回的走...我的人生就會失去了......回頭來回走﹖那麼嚴重會失去人生嗎﹖聽來彷彿有段難以言明的故事喎﹖對嗎﹖
也許要承認有痛也要忍的道理.....感情有時真的好痛,但失去方知痛,不過繪聲繪影亦好痛!或許正如你所言有遺憾才是愛情!
神兄!相信你現 今都幾惆悵!要保重啊…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。