<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
我都覺得你哋有緣呀~正所謂老套d講句:有緣千里能相會, 無緣對明面不相逢嘛~
茫茫人海中都能夠撞返仲要係十年後喎~
有緣要惜緣呀, bro~
加油~
kalos 發表於 2010-3-27 10:19 PM
講真﹐我真係唔奢望可以同佢一齊﹐只係希望有機會同佢變返以前咁﹐不過我睇都係冇架喇........
5166# 自由神  

講真﹐我撞得返佢﹐我本來仲諗住係﹐不過唔知係咪冇見太耐﹐我哋之間已經唔再好似以前咁CLOSE.......以前讀書嗰陣﹐我作為佢"細佬"﹐差唔多所以佢嘅事我都會知........不過而家﹐我知道佢失戀﹐連 ...
ThomasKoon 發表於 2010-3-27 10:17 PM
當佢既一切都跟你講,你就只能成為信任的已,不能成佢愛人了
當佢既一切都跟你講,你就只能成為信任的已,不能成佢愛人了
自由神 發表於 2010-3-27 10:25 PM
冇所謂啦﹐反正十年前都係咁
我當然有關心下佢啦(我自問絕對唔係想乘虛而入)﹐不過佢唔想講(我都預咗﹐佢一向都係咁﹐成日有咩事都會收埋唔講)﹐佢話唔想為咗自己嘅近況而專登搵人傾....
唉....好掛住佢.... ...
ThomasKoon 發表於 2010-3-26 10:38 AM
我當然有關心下佢啦(我自問絕對唔係想乘虛而入)﹐為何不可以乘虛而入﹖只要各沒有身邊人又有甚麼好怕呢﹖不過佢唔想講(我都預咗﹐佢一向都係咁﹐成日有咩事都會收埋唔講)﹐佢話唔想為咗自己嘅近況而專登搵人傾.... 佢不專登搵人咪由你專登搵佢咯…
唉....好掛住佢.... 掛佢都可以做普通朋友約會佢去娛樂架﹖為何要用四幅牆圍著自己!坐困愁城呢﹖
自由神 發表於 2010-3-26 12:47 AM
心中不時有掙紮...這個過程總會有掙扎和辛苦,感同身受!但不明確也會好煩!
明知只要態度變軟...向其低頭!有時贏了個尊嚴,但郤失去所愛,看是否值得仔所愛﹖﹖!﹖
好快兩人就 ...
goodnicelady 發表於 2010-3-27 10:19 PM
其實...正如我既朋友同我講
點解我之前會對呢個人咁上心,理由其實好簡單
懂我的人都知,能夠真正傷害我既野並唔多
而佢係少數既一個

點都好啦,我內心最深處係想放眼未來
而家只係內心短期內必然會有掙紮
一個著緊咁耐既人,唔能夠話唔理就可以呢一刻就唔理既
但我相信我能夠走得過,之後會遇到一個合襯的
冇所謂啦﹐反正十年前都係咁
ThomasKoon 發表於 2010-3-27 10:26 PM
到時你就會好慘
因為佢好似同你好接近,但其實卻遠到比唔相識還要遠
講真﹐我真係唔奢望可以同佢一齊﹐只係希望有機會同佢變返以前咁﹐不過我睇都係冇架喇........
ThomasKoon 發表於 2010-3-27 10:21 PM
bro, 未試過就放棄? 你甘心咩?
試過, 盡咗力嘅話, 可以無愧於心, 老咗都對自己有過交代;
唔試就放棄嘅話第日一定會後悔!!!
盡量試吓由朋友開始做起先啦~
有咩即管喺度同我哋講啦,
我哋撐你o架~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
我當然有關心下佢啦(我自問絕對唔係想乘虛而入)﹐為何不可以乘虛而入﹖只要各沒有身邊人又有甚麼好怕呢﹖唔知﹐不過覺得唔好。。。不過佢唔想講(我都預咗﹐佢一向都係咁﹐成日有咩事都會收埋唔講)﹐佢話唔想為咗自己嘅近況而專登搵人傾.... 佢不專登搵人咪由你專登搵佢咯…問過佢﹐佢唔想講......
唉....好掛住佢.... 掛佢都可以做普通朋友約會佢去娛樂架﹖為何要用四幅牆圍著自己!坐困愁城呢﹖TIMING唔啱﹐約唔到....
bro, 未試過就放棄? 你甘心咩?
試過, 盡咗力嘅話, 可以無愧於心, 老咗都對自己有過交代;
唔試就放棄嘅話第日一定會後悔!!!
盡量試吓由朋友開始做起先啦~
有咩即管喺度同我哋講啦,
我哋撐你o架~ ...
kalos 發表於 2010-3-27 10:33 PM
喂,你幾好呀嗎?
神︰若可在身邊守護佢﹐我慘都冇所謂啦.....
KALOS︰唔係我甘唔甘心﹐而係而家擺明事實係咁....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。