<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 美國人俾d骨氣啦
返回列表 回復 發帖

美國人俾d骨氣啦

本帖最後由 cool_lam 於 2010-3-26 06:08 PM 編輯 $ g/ n/ O' N& u  ~0 d* w2 ^
, G& L7 u9 y% o
自己攪屎自己又攪唔返掂,又唔肯認自己衰左,仲賴人,夾埋d 傳媒日日講,係咪傻ga!? 7 |& O8 S% Q. d' @0 m  n, Z
俾d骨氣啦,美國人! 依家升值會幫你創做就業職位,解決貿易順差? 咁大陸d 窮人點呢?
# c" k# ~, n" V4 {0 a大陸自己都未攪掂,一推就散o個隻,大陸剛剛先有d起色,想一野攪掂大陸,一拍兩散?6 m/ P' y8 l/ a9 ?4 G6 p0 R
你想得美! 日日自說自話,好煩!!
8 k* c. D- w% ?& }. l
$ Z! U5 z! f8 J; `3 m美國人真係低低地,想改善貿易順差,竟然唔係去增強內需,而係攞枝鎗指住人地個頭黎叫人地貨幣升值。
" }! |2 A+ v! ]5 Q- E做慣惡霸,以為到而家仲係大佬,唔睇清楚下而家個勢係邊度。  N1 e3 y* @* N- u7 _

/ ]3 ~. H3 P6 S9 P* zThe US government, you are annoying!
無錯!. S2 a: x5 o* R5 [, y/ u8 h" X
美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,
/ n+ g/ D+ Y. d2 \$ L邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀
If China strengthens, the world is over.
何只美國佬要有骨氣, 身為最大貿易輸出國的中國人更加要有骨氣,
  V% Y: F* }+ h; ~7 N+ N) x3 @8 m& }/ p既然美國佬要實施保護貿易政策, 那麼中國就應該跟他們幹到底, 將原本運往美國的貨品改售往北韓、古巴、伊朗等兄弟國, 5 i' Q8 ^/ g$ L2 D2 z8 m; k
從此只輸出中國人, 不輸出中國貨, 看看你美國佬又能如何?
中國都要有d骨氣啦,強硬d
中國幫美國買晒債券後即刻現晒形, 8 i! w" ~1 }2 j4 N2 f
根本唔應幫佢地
無錯!7 c) @; e. D9 B1 W" Y6 ?% I" M
美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,$ _  t1 [1 q/ k' _: V
邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀) O/ t: D8 I6 |' e4 Y5 L1 `
Winters 發表於 2010-3-26 08:30 PM
無錯!
7 ~- }0 D( j$ [1 `* Y美國自己咪又係係伊拉克屠殺平民,9 k3 O  V1 H0 |
邊有資格話中 共層殺同樣手無寸鐵嘅愛國學生呀6 q5 S% s; f* q
Winters 發表於 2010-3-26 08:30 PM
$ s6 M! e* Y4 u5 c( ]# l哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!
: d# [8 ]7 k( D2 o$ ^中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?5 v' E+ ^# W% l$ Z6 v, {1 L
真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自己國民相提並論? 正所謂「虎毒不吃兒」, 中 共比老虎還要兇惡萬倍, * s+ s% j7 m- C, Q. A+ {
飛彈、坦克、機槍只會向著同胞, 看見侵佔我國國土的俄人、日本鬼子屁也不敢放一聲, 龍的傳人真的窩囊得很。
2 C. T* r% X, W
哈, 又一次引證魯迅先生的中國人「臭蟲論」, 我家有臭蟲, 你家也有, 所以沒有資格批評我云云!!!8 @. I9 f' b9 y# J5 `
中國人最愛與人比爛, 我殺學生, 你殺平民, 就是比爛, 你老美不比我好, 憑甚麼吭聲?% a. F7 }/ _6 U/ M( U' a% \
真好笑, 和別國打仗怎能與鎮壓自 ...7 I  i4 ]+ Y) J2 T: H7 |- f/ Y
打狗棒 發表於 2010-3-27 10:34 PM
+ W# p+ D% d2 b$ n8 b3 J( j6 V你唔係當我讚同樓主呀?
中國幫美國買晒債券後即刻現晒形, . k" s! Y& j: a
根本唔應幫佢地" r+ M# d# n( {
kuru 發表於 2010-3-27 04:41 PM
同意,笨左了~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 美國人俾d骨氣啦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。